Pixxie Dust
New member
שמן זית
הי,
אתם משתמשים בסוגים שונים של שמן זית לטיגון/בישול/תיבול סלט?
יש שמ"ז יותר עדינים? יותר חומציים?
יש מומלצים?
איזה מומלץ לאיזו מטרה?
אני משתמשת בשמן חמניות לטיגון ובישול, לא משתמשת בכלל בשמן לסלט (שמן זית משתלט לי על הטעם, אבל אולי זה בגלל שלא השתמשתי בסוג הנכון).
אשמח אם תעשו לי קצת סדר בנושא
תודה!
הי,
אתם משתמשים בסוגים שונים של שמן זית לטיגון/בישול/תיבול סלט?
יש שמ"ז יותר עדינים? יותר חומציים?
יש מומלצים?
איזה מומלץ לאיזו מטרה?
אני משתמשת בשמן חמניות לטיגון ובישול, לא משתמשת בכלל בשמן לסלט (שמן זית משתלט לי על הטעם, אבל אולי זה בגלל שלא השתמשתי בסוג הנכון).
אשמח אם תעשו לי קצת סדר בנושא
תודה!