שמן זית

ADH2003

New member
שמן זית

אני נוהגת למשוך את שערי בשמן זית למה? לא יודעת... זה טוב או רע או לא נורא אשמח לקבל תשובה מקצועית תודה ענקית מראש

../images/Emo141.gifadh2003 ,שמן זית,,

בשמן זית אפשר להשתמש חיצוני ופנימי, שמן הזית,פשוט , אינו נעים חיצוני,על השיער או על הגוף, כשמשתמשים בשמן פנימי,זה משפיע חיצוני. נחשב מזין ,משפיע מבפנים-החוצה. חשוב מאוד להשתמש ,בשמן זית כתית מעולה ,בכבישה קרה. ואז דרגת החומציות של השמן,קטנה מאוד. יום טוב

ADH2003

New member
תודה על

התגובה. מה הן סגולותיו? כמובן שאני משתשמשת ב"אגר"!!!

shloמי

New member
סגולות שמן הזית

מצרף קישור....שמן זית בנוסף, לפי שימושים עממים שמן הזית טוב ל: בשתייה השמן טוב לתולעים בבטן. מחלות בדרכי העיכול . שיעול . מחלות בדרכי הנשימה ועוד..... בברכת אור ואהבה שלומי

ADH2003

New member
גם אני חשבתי כך

לאחר לילה השיער נעים למגע ןבכלל לא יבש.... ואני דווקא סובלת מיובש של השיער...

בכל אופן לפי מה שאני יודעת

זה מזיק לשיער לאורך זמן זה מיבש אותו יש שמנים אחרים יותר מומלצים ואחרי לילה פשוט השיער שלך הופך להיות מיבש למצב שמנוני שמן הרוזמרין כבר עדיף על שמן זית

ADH2003

New member
אז אולי מישהו יגיד לי בבקשה

איזה שמן כן טוב????????????????? אבל רק מי שבאמת מבין בתחום!

בלי עצבים

הכל על שמן זית לשיער מומלצים השמנים הבאים:(יש לערבב עם שמן שקדים) שמן קוקוס שמן חוחובה שמן רוזמרין שמן פרחי קלנדולה שמן נבט חיפה לשיער יבש מומלץ שמפו טיבעי ולהוסיף מעט חימר לבן שבת שלום

0 אור 0

New member
יש להבדיל בין סוגי השמנים

שמן זית, שמן חוחובה, שמן שקדים ושמן קוקוס הם שמנים נושאים. השמנים האחרים שהוזכרו - כמו רוזמרין או לבנדר - הם שמנים שמטפטפים הם מספר טיפות לתוך השמן הנושא. מתוך השמנים הנושאים - השמן שמאד מומלץ לשיער הוא שמן קוקוס - האחרים מתאימים יותר לעור. ולגבי שמן זית - למרות שהיום פחות ממליצים עליו - צריך לזכור שבמשך שנים נהגו באיזורנו להתשמש בשמן זית ובביצה כאמצעים להחיאת והעשרת השיער בהצלחה רבה. ובדרך כלל תרופות סבתא שמחזיקות זמן רב יש בהן משהו. לא הייתי ממהרת לזלזל בו - ככל שידוע לי מסכה של שמן זית פעם בשבוע או שבועיים, זה היה המתכון של כל סבתותינו הספרדיות והאיטלקיות בעלות השיער המדהים.

נכון אבל היא משתמשת כל יום בשמן זית

וגם קוקוס וגם חוחובה כשזה נוגע לשיער מומלץ לערבב אותו עם שמן שקדים הבנתי שהיא מורחת מידי יום רק שמן זית ואני גם מכירה את השמן זיית וביצה כמסיכה פעם בשבועים אבל כל יום זה לא בריא לשיער

ADH2003

New member
../images/Emo53.gifאת השמן קוקוס

ניתן למשוך על השיער על בסיס יומיומי?

כן בשילוב עם שמן שקדים

את השמן קורוס מחממים קודם, מרתיחים אותו עד שהוא נהפך לשמן ורק אז מוסיפים לשמן שקדים כשקונים שמן קוקוס הוא לבן כזה כמו חמאה מימית אז קודם מחממים והופכים אותו לתמציתי מערבבים עם שמן שקדים ביחס של חצי חצי וזה אחלה לשיער

ADH2003

New member
האם ניתן

לקנות מוכן? אני מניחה שכן...איזו חברה מומלצת (עדיף ממקורות כמו סופר-פארם, כאן בפרובינציה אין חנויות טבע)

adh2003../images/Emo140.gifמסכה לשיער ,על בסיס

של שמן קוקוס. במאמרים ,מופיע,ורשום נוסחה שלי,להכנת התערובת, מסכה לשיער על בסיס שמן קוקוס. מומלץ מאוד. שבת שלום

למעלה