שמן זרעי אשכוליות

אודיב1

New member
שמן זרעי אשכוליות

האם מישהו יודע לומר למה יעיל שמן זירעי אשכולית? ומה המינון שיש להשתמש בו?

0 אור 0

New member
תודה על השאלה

אני לא מכירה אישית את שמן זרעי האשכוליות, אך חיפשתי ברשת ומצאתי קישור אחד שמזכיר אותו. מדובר בשמן מאכל (שמן נושא) שמכיל אומגה 6. איני יודעת מדוע שאלת דוקא על השמן הזה, שכמעט אינו ידוע ואינו שמן ש"טבעי " ליצרו (בהשוואה למשל לשמנים שמופקים מפירות עתירי שומן כזיתים ושומשום). ככלל, מומלץ תמיד לבחון מאכלים חדשים, ושמנים טיפוליים חדשים בזהירות - מכיון שתיתכן רגישות אישית. כמובן שצריך גם לוודא שאתה אכן מדבר על השמן הנושא ולא על שמן אתרי אשכולית (העשוי מקליפת הפרי) להלן תכונותיו של השמן האתרי: מאזן - מתאים לאדישות, עייפות נפשית, מאזן את מערכת העיכול, פועל על ההיבט הפסיכולוגי באכילת יתר, באנורקסיה, משפר חילוף חומרים, מטהר את הדם, משפיע על סינדרום טרום מחזור והמנופאוזה אצל נשים. יעיל בקרמים לעור שמן, מפרק שומנים וממיס צלוליט (משיחה באזור הרצוי ועיסוי נמרץ בעזרת גלגיליות עיסוי), לטיפול בפצעי אקנה, סופח נוזלים, יעיל לנפיחויות, מכווץ ועוצר דימום. מתחבר טבעי עם: לימון, פלמה רוסה, ברגמוט, נרולי, רוזמרין, ברוש, לבנדר, גרניום, הל. סימונו בתעשיית הבשמים: T. אזהרה בשימוש: אסורה בהחלט חשיפה לשמש לפחות 12 שעות מזמן השימוש.

אודיב1

New member
תודה על התגובה.

השמן הוא לא נשא אבל גם לא אתרי מובהק הוא סוג של ייצור עצמי שקיבלנו לטיפול בחיידקי התקררות וחיידקים בכלל. זה מה שאני יודע עליו.

0 אור 0

New member
אז צריך לברר עם היצרן העצמי

איך עשה אותו. אם מדובר בשמן מיצוי (שמשרים את הזרעים בשמן נשא), אז השמן הוא לא למאכל אלא למריחה והרחה, ומתייחסים אליו כמו אל שמן נושא.

למרות ש...

רוב שמני הנושא הם אכן למאכל! איני מכירה את השמן באופן אישי, אך שווה לברר גם על זה!

0 אור 0

New member
כמובן שאם השמן הנושא הוא שמן מאכל

וגם החומר המושרה הוא חומר מאכל, אז יש סיכוי שהמיצוי למאכל, אבל בתור עצה כללית כשלא יודעים את הפרטים, נראה לי שעדיף להזהר. מה גם שזרעי אשכוליות, זה לא בדיוק משהו שאנחנו אוכלים בכוונה (וכילדה הייתי אוכלת הרבה זרעים וחרצנים של כל מיני פירות בהנאה רבה.

למעלה