שמן כבד דגים - ההבדל בין שני מוצרים

אורזיגל

New member
שמן כבד דגים - ההבדל בין שני מוצרים

האם מישהו יודע מה ההבדל בין המוצרים בקישורים שלמטה? שניהם שמן כבד דגים בטעם לימון,שניהם של קרלסון, האריזה שונה וכן יש הבדל במחירים. תודה

נראה לי שזה אותו מוצר

רק התווית שונה, והכמות - היקר יותר מכיל פי 2 (500 מ"ל)

אורזיגל

New member
יש הבדל גדול במחיר, בגלל זה שאלתי

בויטמין ליידי, 500 מ"ל עולים כ-26$. בויטה-נט, 500 מ"ל עולים כ-$13.

תסתכלי שוב

תמי צודקת. ה- 500CC מתומחר בשני האתרים סביב ה- $26 . לדעתי ה- CLO של קירקמן עדיף כי הוא מרוכז פי 4 מקרלסון ולכן קל יותר לתת נפח קטן יותר (למי שיכול למדוד 1/4 כפית בדיוק).

אורזיגל

New member
נכנסתי לאתר של קירקמן, יש מבחר

גדול של מוצרים. האם תוכל לשלוח לי קישור למוצר המומלץ? האם יש להם בטטעם לימון? תודה

כן

ואני חוזר שמומלץ לקנות סט כפיות מידה בחנות כלי בית. יש כפיות בגודל של כל יחידות המידה: כפית (5CC), חצי, שליש, רבע ושמינית כפית. זו דרך פשוטה למתן מינון מדויק ולהמנע ממינון יתר. למדוד בעין רבע כפית זה מתכון בטוח ל- overdose שבמקרה של CLO הוא מסוכן. עמית

אורזיגל

New member
לפי מה שהיה כתוב ילד מעל גיל 10

אמור לקבל כפית אחת ליום, יש לי כפיות של 5 מ"ל שמקבלים בתוך קופסאות של תרופות לילדים, כך שזה נראה לי בסדר לתת בכפית כזו. הבנתי שיש בעיה עם מינון יתר וכמובן שנקפיד שלא לחרוג מהכמות המומלצת.

תשובה

שמן כבד דגים מכיל *גם* אומגה 3. מאחר שהוא מכיל ויטמין A בריכוז גבוה, הכמות המקסימלית שניתן לתת ממנו תוך שמירה על מינון בטוח של ויטמין A, איננה מקור משמעותי של אומגה 3. לפיכך, נוצרו מוצרים דוגמת אלו הנידונים זה זמן רב בפורום ובד"כ מכונים כתוספי "אומגה 3" מאחר שהם בעצם שמן כבד דגים שעבר תהליך ניקוי מויטמין A ואז ניתן לקחת ממנו יותר כדי לקבל מינון גבוה של חומצות השומן EPA ו- DHA ששייכות לקבוצת אומגה 3.

razgalili

New member
משהו שלמדתי השבוע

הויטמין D שבשמן כבד הרבה יותר בעייתי מאשר הויטמין A. יותר קל להגיע איתו למנת יתר.

למעלה