שמן לבנדר

שמן לבנדר

שמעתי שזה מרפא צלקות אחרי אקנה וקניתי אותו. כמה פעמים ביום לשים על הצלקת? ואחרי כמה זמן אני יראה שיפור תודה:)

BATF

New member
מוסיפה שאלה קשורה

איפה אפשר לקנות שמן טוב, וכמה הוא אמור לעלות?

יש רשימת ספקים בטאגליינס

המחיר הוא משתנה מחברה לחברה, אך יש לשים לב שאם המחיר זול מידי אז כנראה שהאיכות לא משהו. ניתן גם להשיג בבתי טבע, פארמים למינהם ובבתי מרקחת המתעסקים עם שמנים.

שמן לבנדר

בעיקרון אין הגבלה למספר הפעמים שאפשר למרוח, כיוון שזהו שמן מאד עדין. רק רצוי לשים לב שאכן החברה ממנה קנית היעא חברה טובה ושמצב התחלופה של השמנים הוא מהיר כך שתקבלי שמן שהוא "טרי" יחסית ולא מוצר מדף ששוכב המון זמן . בין השאר רצוי לשתות גם מים לפחות 8 כוסות ביום. השיפור לא יראה מייד, אין קסמים אבל אם תתמידי תוכלי לראות שיפור.

תודה רבה , קניתי שמן לבנדר של החברה

"פיור אויל " הידוע לך אם היא נחשבת כחברה אמינה עם מוצרים משובחים? קראתי באיזה מאמר שצריך למרוח רק טיפה אחת ביום ולהימנע משימוש יתר כי זה יכול לפגוע, אז אני יכולה למרוח יותר מפעם אחת לפחות פעמיים? וכמובן לא להיחשף לשמש בעת השימוש כלומר אחרי המריחה. תודה רבה.

תשובות:

שימי לב שהם רושמים תאריך ייצור ותאריך תפוגה,אני מקווה שלקחת תאריך שהוא קרוב יחסית. ניתן למרוח מספר פעמים ללא חשש , אך רצוי לשתות מים על מנת לשטוף את השמנים מהמערכת. לא להחשף לשמש זה רצוי בלי קשר, למרות שהשמן אינו פוטוסנטיסיבי כדאי שלא להחשף לשמש חמה מידי בשימוש איתו.

למעלה