שמן לבנדר

שניצללל

New member
שמן לבנדר

שלום לפורום! אני סובלת מבעיות אקנה בפנים (ובישבן:/), לקחתי רואקוטן במשך חצי שנה וסיימתי לפני שבועיים. האדמומיות בפנים עדיין לא עברה והמליצו לי על שמן לבנדר,היה עוד משהו שהמליצו לי עליו, אך איני זוכרת את השם, זה היה קרב משהו? ____ crab...? בכל מקרה, אמרו לי שזה יעשה מצויין למריחה והייתי רוצה לדעת איזה כמות מורחים על העור? באיזה זמן הכי נוח? לפני שינה, בבוקר כשיוצאים לעבודה? לא להחשף לשמש לאחר מריחה? כמו כן האם אני יכולה להשתמש בזה לפצעים שלי בישבן? והאם זו בעייה הורמונלית בגופי ועליי שוב להבדק למצוא את הפתרון והסוף לפצעים?! מה אפשר לקחת אם זה בגלל ההורמונים? אוי כמה שאלות מקווה שיש לכם סבלנות בשבילי... יום מצויין, תודה!

שניצללל

New member
אוסיף רק ואומר....

כי יש לי עור שמנוני, הקוסמטיקאית שלי היא זאת שמביאה לי את הקרם לחות בו אני משתמשת וסבון פנים נוזלי בו אני משתמשת כ-3 פעמים ביום. (שניהם של GIGI). אשמח להמלצות בנושא, קראתי את כל מה שכתבתם על אקנה בשרשור שהיה. אך בתור אחת שלא מבינה בזה יותר מדי היה לי קצת קשה, ומאיפה משיגים?

pumiki8

New member
לדעתי המליצו לך על Crab Apple

זו תמצית באך, ואני חושב (אני לא מתעסק בפרחי באך) שהיא עוזרת לביטחון העצמי או להרגשת השווי העצמי לאנשים שמתביישים באקנה. בכל מקרה, אפשר להציע שמן לבנדר אך רק כפתרון נקודתי לפצעונים בודדים, וזה לא נשמע כמו המצב אצלך. הדבר הכי טוב לעשות, קל וחומר עם סוג העור שלך, הוא לפנות לארומתרפיסט\ית שיוכלו לרקוח לך ג'ל שיתאים לעורך (השומני), ולריפוא הפצעים. אם תרצי, אוכל לתת לך שם של מטפלת בכורכר. איך את מרגישה כלפי התזונה שלך? האם את אוכלת הרבה מזונות מטוגנים? מסוכרים? מה עם ירקות טריים? ראקוטן זה רע רע רע. אני ממליץ על ניקוי רעלים של הגוף, כדי שיוכל לעזור לך לפלוט את כל השאריות של הרעל הזה ולעזור לך למנוע פגיעה בכבד. כאמור, אותה המטפלת תוכל לעזור לך גם בתחום הזה, אבל ניקוי כבד הוא משהו שתוכלי לעשות גם בעצמך - הייתה שאלה על זה בפורום לא מזמן. אני מציע לך לעיין שוב בשרשור על האקנה, יש שם הרבה מידע מועיל, בשפה פשוטה, ודברים שכל אחד יכול לעשות - התעמלות, אכילה נכונה וכדומה. רק בריאות!

כמה דברים...

אסור להשתמש בשמנים אתריים מכל סוג שהוא אחרי שימוש בראוקוטן לפחות 3 חודשים . לאחר 3 חודשים ניתן להתחיל במינון נמוך של שמנים אתריים. ממליצה על ניקוי כבד חזק , ועל בדיקת תפקודי כבד. בנתיים את יכולה לעשות מסיכות מחימר ירוק באופן נקודתי (כמו שמורחים אוקסי) ולמרוח מקדם הגנה גבוה !!! לדאוג לחדש אותו כל הזמן.

למעלה