שמן לריפוי צלקות לאחר ניתוח

שמן לריפוי צלקות לאחר ניתוח

שלום, רציתי לדעת אם יש איזה שמן אתרי טוב לריפוי צלקות לאחר ניתוח, אשמח לקבל ייעוץ... תודה ויום טוב..

0 אור 0

New member
כן בטח - שמן לבנדר

מאד מומלץ, אני אישית אוהבת אותו בתערובת עם אלוורה, אבל אפשר גם לבד.

צמח הקומפרי - סימפיטום

עובד נפלא. זה אומנם לא שמן... אך אחד הרגנרטורים הכי חזקים לטיפול בצלקות (גם קשות), כוויות וכד'. יש בעליו וגם מעט בשורשיו חומר בשם אלנטואין אשר מעודד את התחדשות תאי העור. ראיתי אותו מחולל ניסים... החלמה מהירה

0 אור 0

New member
שתי שאלות

קודם כל תודה על העצה, ולשאלות: 1. איפה את משיגה את הצמח הזה? 2. איך את מטפלת בצלקות? חליטה? הנחת העלים הטריים על הצלקת ? כתישת העלים להכנת משחה (ועם מה)?

אז ככה ../images/Emo26.gif

את הצמח אני קונה ממגדלים שאיתם אני עובדת, לעיתים אפילו מזמינה מחו"ל. תלוי מה איכות החומר בארץ. מהצמח עצמו אני מכינה טינקטורה (טינקטורה=השרייה נוזלית של הצמח), משתמשת בעלים ובשורשים ואת הטינקטורה אני משלבת בקרם צמחי שאני מכינה. המוצר הסופי נקרא "קרם לטיפול בכוויות וצלקות" כמובן שישנן עוד תוספות קטנות שמעשירות את הקרם, אבל זה סוד...
יום נפלא

pumiki8

New member
טיפ משיעור ארומתרפיה;

לבנדר, כמובן, וחמאת שיאה. היא מועילה לעור, גם לעור מגליד ועור עם תפרים. ההמלצה של המורה הייתה למרוח בהתחלה לבנדר מקומית, ואז לעבור לחמאת שיאה עם לבנדר (ממיסים את החמאה בשיטת הסיר הכפול, מורידים מהאש, מוסיפים את הש"א מערבבים ומחכים עד שיהפוך למוצק) ולמרוח את זה פעמים מספר ביום. כאמור - אשמח תמיד לקבל תיקונים.

הי פומיקי

מהניסיון שלי שמן לבנדר עובד נפלא על כוויות. נהוג ומומלץ להשתמש בו בשנייה שנכווים וגם לאחר מכן, להמשיך למרוח נקודתית. הוא מרגיע עד כדי כך שאפילו לא נוצרות שלפוחיות... בנוסף, בגלל היותו מחטא ,נוגד דלקת ומרגיע מומלץ גם למרוח אותו על עקיצות יתושים / חרקים, לפזר אותו בחלל החדר באמצעות מבער על מנת לחטא את החדר אם מישהו חולה, לטפטף טיפה או שניים על הכרית אם קשר להרדם ועוד... אבל צלקות ממש, לא ראיתי אותו מרפא (אבל זו רק אני).
השימוש בשמנים אתריים ככל שיראה פשוט ולא מסוכן צריך תמיד להעשות בהנחיית אדם שמבין / מוסמך. עם ילדים לדוגמא, המינונים יכולים להיות קריטיים אז צריך מאד להיזהר. יום נעים

למעלה