שמן נבט חיטה, שימוש וכ'ו..

EvilKidZ

New member
שמן נבט חיטה, שימוש וכ'ו..

היי, אני מתאמן בחדר כושר כבר למעלה מחצי שנה, והתחילו להופיע לי פסים אדומים על חלקים מסויימים בעור. שמתי-לב לסימנים רק בזמן האחרון, יש לי בבטן פסים אדומים, לא חזקים מדי.. אבל נראים לעין, ובגב יש לי סימנים לבנים, כמעט בלתי-נראים, רק כשאני מכווץ את הגב אפשר להשים-לב אלהים. בכל מקרה, המליצו לי המון אנשים להשתמש בשמן נבט חיטה, אמרו לי שהשמן יכול לגרום לטשטוש, ולמניעה של סימנים מתיחה חדשים. רציתי לדעת אם אכן השמן הזה יכול לעזור לי עם סימני המתיחה, זה ממש מציק.. בעיקר שהסימנים התחילו להופיע לי על הבטן. עוד כמה שאלות בקשר לשימוש בו: כמה פעמים ביום למרוח אותו על הסימנים? למרוח אותו לפני אימון, אחרי אימון, לפני מקלחת/אחרי.. באמת שאין לי מושג. השמן נספג בעור? אם כן, מותר להתקלח אחרי שמורחים אותו? נ.ב אני בן 18, יש לי מבנה גוף רזה, אבל סביר. אני מאוד אשמח לקבל קצת עזרה, ואני מצטער מראש על כמות השאלות הרבה. חג שמח, אייל.

EvilKidZ

New member
הפורום הזה חי..!?

חי בהחלט חי..

קצת סבלנות לא תזיק לאף אחד. אז נתחיל מחדש, קודם כל ברוך הבא לפורום... שנית, שמן נבט חיטה טוב לסימני מתיחה חדשים שאמורים להווצר - מה הכוונה? הכוונה היא למשל לאישה בהריון שיודעת שעוד 9 חודשים מהיום הולך להיות לה תינוק והבטן שלה הולכת לשנות צורה, אז במקרה כזה השמן יכול לגרום להגמשת העור ולהכנת הגוף ללידה. במקרים של השמנה והרזייה אם אתה מלכתחילה שם את השמן רוב הסיכויים הם שלא יהיו לך סימנים אבל צריך למרוח כל יום פעמיים ביום בוקר וערב את השמן על האזור הנמתח על מנת למנוע סימנים. אבל אם השמנת ונוצרו לך סימני מתיחה אז הסימנים כבר נוצרו . לטשטוש הוא פחות יעיל אבל, לאורך זמן הוא בהחלט עוזר. (לטשטש מעט ולהבהרה) צריך רק להבין שמילת המפתח עם נבט חיטה הוא סבלנות, סבלנות ושוב סבלנות. השמן נספג בעור , שמים כמות נדיבה עד להספגות . לא מתקלחים אחרי ששמים אותו, אם אתה רוצה שמן להתקלח איתו אתה יכול להתקלח עם שמן שומשום מכבישה קרה שגם מגמיש מעט את העור ומקנה לו עוד כמו של תינוק. דבר חשוב נוסף הוא לא להחשף לשמש בזמן ששמים את השמן . חג שמח.

0 אור 0

New member
חי קיים ופועל

אבל יש עכשיו חג שבועות, כולם היו עסוקים בחגיגות של גבינות ולחם חי, יצאנו לשדות לקצור את החיטה ... לשאלתך - אם באמת מה שיש לך זה סימני מתיחה אז אולי שמן נבט החיטה יכול לעזור. צריך להכין תערובת של שמן נושא (כמו למשל שמן שקדים) עם מעט שמן נבט חיטה ועם שמנים נוספים שמסייעים להחלמת העור כמו למשל לבנדר. את התערובת למרוח מספר פעמים ביום - רצוי אחרי מקלחת ולפני השינה. לעסות את התערובת על העור עד שהיא נספגת.

EvilKidZ

New member
מצטער :\ לא התכוונתי..

תודה רבה לשניכם, עזרתם לי מאוד! חג שבועות שמח לכולם,

למעלה