שמן נבט חיטה

שמן נבט חיטה

קיבלתי בקבוק שמן ויטמין Eבאיכות טובה....האם ניתן למרוח אותו ישירות על העור?הוא מעט צמיגי. מה ניתן להוסיף לו כמסכת הזנה או קרם לפנים(לעור יבש).

foggy night

New member
שמן נבט חיטה וויטמין E הם חומרים שונים

כדאי להמתין לתשובות על שאר השאלות

RavidAtia

New member
ויטמין E ונבט חיטה

נבט חיטה תורם לגמישות העור ויכול להוריד את כמות סימני המתיחה בהריון ויטמין E עוזר לעור להתחדש ולחדש את עצמו אחרי מפגעים שונים (פצעונים, פריחות וכו') ומתאים יותר למריחה על הפנים. אם השמנים הם ממקור טוב, ואת יודעת שהם נקיים מכימיקלים ורעלים, ואןם זה נעים לך, אין שום מניעה למרוח אותם על העור. אם השמן צמיגי צריך לבדוק שהוא לא מקולקל. תנסי להריח- האם הוא מריח מעופש קלות? הכי כדאי לקחת את זה למישהו שמבין והוא יגיד לך מה לעשות. בהצלחה!

הוא של חברה טובה

ופג תוקף 2009. הוא פחות נוזלי משמן שקדים למשל..והריח קצת כבד.נכון?

RavidAtia

New member
השמן

גם ויטמין E לבד וגם נבט חיטה (המכיל בתוכו ויטמין E כמו שצוין פה ואני מניחה שזה השמן המדובר) יותר כבדים משמן שקדים. ריח כבד זה בסדר, רק שלא יהי מעופש. אם הוא פג תוקף ב2009 ונשמר לא בחום אוגוסט בחוץ אז לא צריכה להיות שום בעיה איתו. מי היצרן אם מותר לשאול?

השאלה מה ניתן לעשות איתו

אני רוצה למרוח על הפנים ,אבל הוא לא נמרח טוב וגם הריח קצת קשה לי..... עם מה ניתן לערבב למסיכת הזנה או קרם,או מסיכת הבהרה? הוא של חב' הויטמינים solgar והוא שמן נבט חיטה גם לבליעה.

RavidAtia

New member
מריחה

בשביל להכין ממנו מסיכת הזנה צריך מישהו שיודע להכין "קרם" על בסיס שמן. ובשביל זה צריך לעשות קורס בשמנים. אני הייתי משתמשת בו בתור קרם גוף, ואם קשה לך עם הריח נסי לערבב איתו איזשהו שמן אתרי (אבל מאיכות טובה כי שמן אתרי נקשר לחומרים שלידו ונכנס לתוך מחזור הדם!) שאת אוהבת את הריח שלו ואז למרוח אותו. בנבט חיטה כמעט לא משתמשים לפנים כי הוא באמת נורא כבד.

RavidAtia

New member
עוד מידע

לא זכרתי בדיוק אז חיפשתי- שמן נבט חיטה מכיל ויטמין E ולכן הוא משמש כאנטיאוקסידנט. מגן על העור מפני אור, חום ומונע חימצון. מעכב את תהליך בלות העור הנגרמת מנזקי שמש, בארומתרפיה מסייע בסימני מתיחה, משפר את מחזור הדם ועוזר לשקם ולטפל בנגעי ונזקי עור.

במבה יקרה

כמה דברים: שמן נבט חיטה מכיל בתוכו ויטמין E וזו הסיבה ליעילותו בכל הקשור להזנה, מתיחות של העור וכדומה. ויטמין E טהור יהיה הרבה יותר יקר, לעומת זאת, שמן נבט חיטה מאד מסריח (לדעתי בכל אופן). להפוך שמן לקרם כפי שכבר ענו לך, זו תורה שלמה. תוכלי להשתמש בשמן כמסיכה אותה תמרחי על פנייך למשך חצי שעה לפחות ואז לשטוף את הפנים. המקרם אכן מעט כבד (של ויטמין E טהור אפילו יותר כבד וצמיגי). מאחר ונבט החיטה מכיל בתוכו ויטמין E הוא לא מתחמצן בקלות כמו שמנים אחרים ולכן יחזיק מעמד זמן רב יותר. שימי לב שהריח לא הופך למעופש. אם יש לך שמנים נוספים בבית, עדכני ואנסה "ליצור" עבורך מרשם לאיזו מסיכת הזנה ביתית. דבר נוסף, אם השמן מותאם לבליעה, זה אומר שאיכותו גבוהה יותר. עדכני... הילה

תודה.יש לי מס' שמנים

שמן זית,שקדים,חוחובה. אגב,השמן מכיל 65% ויטמין E וכתוב שמומלץ לבלוע כמה טיפות ממנו ביום.(וזה אני גם עושה
)

RavidAtia

New member
שמני נושא

שמן זית, שקדים, וחוחובה כולם שמני בסיס ולא שמנים אתריים... העירבוב לא יעזור לך במקרה הזה.

חולקת על דעתך ../images/Emo13.gif

אם מטרתה הינה להזין את עור הפנים, לשמנים כמו חוחובה ושמן זית (אם הוא מאיכות גבוהה כמובן) יש בהחלט השפעה. אני באופן אישי לא עובדת עם שמן זית אך חוחובה וויטמין E - שנמצא בנבט חיטה (כמו שכבר כולנו הסכמנו
) משמשים אותי המון. לגבי שמנים אתריים - גם אם יש בבית, לא תמיד נכון להמליץ על שימוש בם דרך האינטרנט. הם נפלאים אך יכולים להוות סכנה בשימוש לא נכון בידיים לא מקצועיות. המשך יום חורפי וכייפי ! הילה

תוכלי לערבב

כפית חוחובה כפית נבט חיטה וכפית שמן זית זו יכולה להיות מסיכת הזנה נחמדה לפנים - אם תוסיפי חלמון ביצה, אף תעשירי אותה יותר. תהני, הילה

../images/Emo140.gif בשימחה

בוודאי שקיים ויטמין E טהור. הצליחו לבודד אותו משמן נבט החיטה לפני כמה עשרות שנים. אני מעדיפה להשתמש בו מאחר והוא נטול ריח, שלא כמו נבט החיטה...

למעלה