שמן נייטראלי ומתכון לאזוקי
הכנתי לפני כמה ימים סויונז ויצא מוצלחמבחינת מרקם אולם השתמשתי בשמן קנולה (כבישה קרה) שיש לו טעם די דומיננטי. הוספתי די הרבה חרדל כדי לטשטש את הטעם והתוצאה כמובן היא ממרח חרדל ולא סויונז. יש המלצות לשמן שיש לו טעם יותר נייטראלי או עם טעם נורמאלי? יש לי פולי אזוקי ואני מחפשת מתכון ללא הצלחה - כל המתכונים הם או נזיד (חם , חם), או משהו עם עגבניות(ואני מנסה להמנע מסולניים). יש למישהו המלצות? גם מתכוני נבטוטי אזוקי הולכים.
הכנתי לפני כמה ימים סויונז ויצא מוצלחמבחינת מרקם אולם השתמשתי בשמן קנולה (כבישה קרה) שיש לו טעם די דומיננטי. הוספתי די הרבה חרדל כדי לטשטש את הטעם והתוצאה כמובן היא ממרח חרדל ולא סויונז. יש המלצות לשמן שיש לו טעם יותר נייטראלי או עם טעם נורמאלי? יש לי פולי אזוקי ואני מחפשת מתכון ללא הצלחה - כל המתכונים הם או נזיד (חם , חם), או משהו עם עגבניות(ואני מנסה להמנע מסולניים). יש למישהו המלצות? גם מתכוני נבטוטי אזוקי הולכים.