שמן נייטראלי ומתכון לאזוקי

שירה59

New member
שמן נייטראלי ומתכון לאזוקי

הכנתי לפני כמה ימים סויונז ויצא מוצלחמבחינת מרקם אולם השתמשתי בשמן קנולה (כבישה קרה) שיש לו טעם די דומיננטי. הוספתי די הרבה חרדל כדי לטשטש את הטעם והתוצאה כמובן היא ממרח חרדל ולא סויונז. יש המלצות לשמן שיש לו טעם יותר נייטראלי או עם טעם נורמאלי? יש לי פולי אזוקי ואני מחפשת מתכון ללא הצלחה - כל המתכונים הם או נזיד (חם , חם), או משהו עם עגבניות(ואני מנסה להמנע מסולניים). יש למישהו המלצות? גם מתכוני נבטוטי אזוקי הולכים.
 

d a p h n a

New member
אני משתמשת לפעמים במה שנקרא

vegetable oil, אבל האמת היא שאני לא בטוחה מה המקבילה בארץ. אבל אולי אפשר לנסות עם שמן תירס או סויה?
 
למעלה