שמן עץ התה

שמן עץ התה

יש לי שמן עץ התה ששמתי לב שהפקק שלו שבור מעט ויש כניסה של אוויר לשמן.... האם זה עושה נזק לשמן? האם הוא שמיש עדיין או שכדי ומומלץ לי לזרוק ולקנות חדש. שאלה נוספת: יש לי אקזמה.... האם אני יכולה להשתמש בעץ התה ולבנדר או שיש שמנים אחרים שיכולים לעזור? ועוד שאלה אחרונה חביבה: לביתי בת ה- 4 חודשים חזר קליפת הראש.... האם אני יכולה למרוח לה על הקרקפת קצת שמן שקדים ולסרק אותה עם השמן? זה יעזור להוריד את הקליפה? אני מקלחת אותה עם שמן בלנאום וזה עוזר אבל מאוד איטי.... אשמח לתשובותיכם! שבוע טוב ומבורך מיוש'

כמה תשובות....

אכן, שמן שחשוב לאוויר באופן ממושך, פחות מומלץ לשימוש... לגבי טיפול באקזמה, שמן עץ התה ולבנדר יוכלו אולי להעניק הקלה מסויימת אך לדעתי לא יהוו פתרון. הלבנדר מחטא, מרגיע ונוגד דלקת ויעזור בעיקר עם הגרד. עץ התה אנטי פטרייתי ואנטיביוטי ומחטא יעיל מאוד - אבל ממש לא ספציפי לאקזמות. ישנו צמחים לטיפול באקזמה, צריך לבדוק מה מקורה ואז לשלב בטיפול מריחה מקומית שתקל על הסימפטום והגרד ובמקביל, טיפול פנימי אשר יפתרו את הבעיה משורשה. לגבי הילדונת, בלנאום
להפסיק ומיד
במקום שמן שקדים הייתי מורחת שמן זית באיכות כתית מעולה ומשאירה אותו לכמה שעות או למשך הלילה ואח"כ מסרקת בעדינות. בנוסף, ממליצה לך להכין לה חליטה מצמח בשם טריפוליום- Trifolium, פעמיים שלוש ביום, כף לכוס מים רותחים, להמתין כרבע שעה ואז לסנן ולשתות. זה יעזור לפנות את הקליפה. כמובן שניתן לעשות שטיפות מקומיות עם החליטה ישירות על הראש. ממליצה גם לך לשתות מהחליטה, הצמח גם מטפל באקזמות. (איני יודעתממה נובעת האקזמה שלך ואם הצמח מתאים לך באופן ספציפי אך שווה לנסות - הוא מפנה חום ורעילות מהגוף). יום מקסים ותרגישו טוב, הילה

למעלה