שמן עץ התה

לא מספיק חזק נגדן...

יעיל אבל לא מספיק, ישנם שמנים יותר מומלצים לטיפול בפטרת הרגליים והציפורניים. זוהי פטריה מאוד קשה לטיפול, מכייון שהיא התיישבה לה מתחת לציפורן וקשה מאוד להגיע אליה. טיפול משולב של שינוי תזונתי ושמנים ארומאטיים חזקים יותר (שצריך לפנות למטפל מוסמך כדי להשתמש בהם), תוך שמירה על נקיון הרגליים וגזירת הציפורן הכי קרוב לבשר שאפשר, כל אלה יחדיו יכולים לעזור. בנוסף קיימת תמיסה מיוחדת של צמחי מרפא המטפלת בפטרייה הזו, גם היא ארוכת טווח וצריך הרבה סבלנות... אין מה לעשות פטרייה זה דבר עקשן מאוד שקשה להיפטר ממנו אך אפשרי. ממליצה לפנות למטפל/ת בצחום. בהצלחה, תמי

נורקס

New member
לתמי

האם תוכלי לפרט לגבי השינוי התזונתי או שזה אינדבידואלי לכל מטופל? האם מדובר בתזונה שמתאימה כנגד פטריית הקנדידה או שזה לא קשור. תודה, נורית

הי נורית

השינוי התזונתי אכן אינדיודואלי לכל אדם, אך באופן כללי, הנטייה היא למזון כמה שיותר קרוב למקור, כמה שפחות מעובד ומתועש...(למשל אם אורז- אז אורז מלא, אם קמח אז מלא וכו'...) לא בהכרח הכוונה לטיפול קנדידיאלי, אך בהחלט יש מקום לבדיקה עמוקה האם מדובר בקנדידה, לא תמיד הפטריה בציפורן היא כתוצאה מקנדידה, לכן לא בהכרח השינוי התזונתי והדיאטה החריפה והקשה נגד הקנדידה, כי אם כמו שציינתי, מעבר למזון בריא וניקוי הגוף מהרעלים. שיהיה חג שמח, תמי

קנדידה?לא תמיד הפטריה בציפורן היא

בציפורן אין קנדידה אגב טיפול נהדר טיפות אקונומיקה אחרי מקלחת.יעיל ומומלץ.

נורקס

New member
אקונומיקה???../images/Emo5.gif

לא נראה לי. לפחות לא על הגוף שלי,גם אם נורא עוזר. אני אפילו לא משתמשת בזה לנקיון.

אקונומיקה אולי...

תבהיר את צבע הציפורן ולא תראי את הפטריה אבל היא בטח לא תעלם.

זו עצה מרופא עור..

ציפורן לא מובהרת מאקונומיקה
נכון שזה נשמע הזוי..בכל זאת בריכות שחיה עשירות באקונומיקה ..תנסו כמה טיפות על הציפורן לאחר מקלחת חמה כשהיא רכה וחדירה.

ברור שלא

זה היה בצחוק... חוץ מזה אני לא חושבת באופן כללי שחומר שמטרת ייצורו הינה לנקות כתמי לכלוך קשים (ולא נשכח את כמות הכימיקלים המרכיבים אותו) מתאים בכלל להיות על גופנו, אבל כל אחד בוחר לעצמו !
חג שמח

מסכימה עם התמימה

אכן שמן עץ התה עובד נפלא אבל על פטריות בכף הרגל ופחות על הציפורן. ישנם צמחים שמטפלים בפטרת הציפורן בצורה מדהימה וניתן לראות את השינוי תוך זמן יחסית סביר (עד שלושה חודשים ), אני באופן אישי מכינה תערובת כזו לטיפול בפטרת - זהו מוצר מדף. אשמח לעזור. חג שמח
הילה

למעלה