שמן עץ התה

יולי53

New member
שמן עץ התה

שלום לכולם, יש לי שאלה בנוגע לשמן עץ התה... קניתי אותו לשם טיפול בציפורניים לא בריאות, וכשהתחלתי לחפש באינטרנט אודות הטיפול, נתקלתי במס' מקרים בהם הזהירו בנוגע לשמן ולשימוש בו... האם למישהו יש ידע מקצועי ומוכח והוא יודע כיצד יש להשתמש בשמן?? האם ישירות על האור? האם יש לדלל או לא? כמויות..וכו'.. שמעתי שהשמן טוב גם כנגד אקנה בפנים..האם זה נכון? ואם כן, כיצד יש להשתמש.. אודה מאוד למי שיענה לי..זה מאוד, מאוד חשוב לי! תודה, תודה, תודה...

almogit5

New member
מצטרפת ליולי..

בדיוק רציתי לשאול את אותה השאלה לגבי אקנה. האם נכון ששילוב של שמן לבנדר ושמן עץ התה יעילים? ואיך משתמשים? מורחים ישירות על עור הפנים? תודה..

saritsh

New member
שמן עץ התה

אני חושבת שזה השמן ששואלים לגביו הכי הרבה, ומן הסתם יש גם הכי הרבה תשובות לגביו. כך שכל השאלות ששאלת כבר נענו בפורום הזה. גלישה וחיפוש בפורום יתן תשובות ולדעתי יש אפילו קיבוץ של תשובות ומאמרים בנושא. מה שחשוב מעבר לתשובה ספציפית הוא הענין ששמנים אתרים והשימוש בהם הוא נושא רציני שלא כדאי להתיחס אליו כאל תחביב מריח טוב. ולכן אם החלטת/ ן לבחור בארומתרפיה כשיטת טיפול המתאימה לכן פנו למטפל/ת מקצועית שלמד/ה, בעל/ת נסיון והיא כבר תמצא את התערובת והטיפול הכי מתאים לכם. כל הגישה של מה טוב לאקנה ומה טוב לציפורנים ומה טוב לכאב ראש היא הגישה של הרפואה הקונבנציונלית הרגילה, לקחת כדור ו" ולהבריא" . בארומתרפיה, כפי שאני רואה את הנושא, השיטה היא "אלטרנטיבית" (בשמה העממי) זאת אומרת אלטרנטיבית לשיטה הקונבנציונלית, שיטה הוליסטית במהותה, שרואה את המטופל/ת כשלם, כמכלול ולא את הציפורן או את הריס, כמו שאתן מבינות המלצתי היא לפנות למפל/ת מוסמכ/ת לטוב בריאותכן, ולא לנסות לבד. וכדי לחסוך כסף להבא, הגיוני יותר לשאול ולהתענין לפני שקונים ולא אחרי. בריאות

ובצורה כללית יותר

שמנים ארומתיים הם חומרי מסוכנים לשימוש, משום שזה חומר שהצמח משתמש בו להגן על עצמו, בדרך כלל, מחרקים וחיות אחרות. לכן שימוש לא זהיר יכול לפגוע, גם בשמנים היותר בטוחים, כלומר שמן עץ התה ולוונדר, וגם אותם כדאי למהול בשמן נשא. וכן, הם שמנים נפלאים, אני בטוח שתוכלו למצוא פה שירשור עם כל התכונות המופלאות שלהם. רק בזהירות.

למעלה