שמן פראפין - הדברים הקטנים בחיים...

KaZaA

New member
שמן פראפין - הדברים הקטנים בחיים...

לפעמים יוצא לי למצוא המצאות קטנות שמקלות על החיים - במקרה שמדובר במשהו שמקל את החיים על חולי הפסוריאזיס אני רץ מהר לספר לכוווללם! ובכן. בתור סובל מפסוריאזיס בעור הקרקפת - הדבר הכי קשה הוא למרוח משחת סולפה סליציל על הקרקפת. אמנם המשחה הזו מנקה את הראש יופי מקשקשים )אני בדרך כלל מורח אותה לפני השינה ולובש כובע מאולתר כדי לא ללכלך ולבלום איכשהו את הריח הרע(, אבל בבוקר מתעוררים לסיוט - איך מורידים את המשחה הזו מהראש ומהשערות? ובכן בטיפול שעברתי בבית החולים רמב``ם היתי מוריד את המשחות שלהם עם נוזל כלים - אל תצחקו! לפעמים מרוב יאוש חשבתי שעדיף כבר להכנס למכונת כלים לאיזה סיבוב או שניים! המשחה הייתה יורדת בצורה חלקית בלבד.. אבל הרבה יותר טוב מאשר עם שמפו רגיל. חשבתי שגיליתי את אמריקה - עד היום בבוקר. בהמשך הטיפול בבית החולים מרחו אותי במשחת אלטרלן. משחה זו לא יורדת - רק עם שפכטל! זה פשוט לא יאמן! כאשר התלוננתי בפני האחות היא הציע להשתמש בשמן פראפין פשוט - וזה עבד. ובכן אתם שואלים איפה הפואנטה?? ובכן הבוקר ניסיתי להוריד את משחת סולפה סליציל )הרוויה בוזלין( בעזרת שמן פראפין - וזה היה פשוט מדהים! התהליך לקח בדיוק כמה שניות! לאחר מזה חפפתי עם עוד שמפו או שניים - והכל נעלם כלא היה!!! טוב, עכשיו אני צריך מתנדבים כדי שגם הם ינסו את הטריק הזה... אני פשוט מרגיש צורך לצעוק בלב העיר ``אוריקה!!!!`` אבל אז יאשפזו אותי )ולא בגלל הפסוריאזסיס!( אלה החוויות הקטנות שלי בחיים... לא מי יודע מה מסעיר... אבל זה מה יש... עד לפעם הבאה...

למעלה