שמן ציפורן

Leuko

New member
שמן ציפורן

להרגעה של כאב חניכיים - גרגור תמיסה (שלוש טיפות על חצי כוס מים) לא עוזר, ואני מבינה שאסור למרוח את השמן ישירות על העור כי זה מרוכז מאוד. שמעתי שאפשר לדלל ע"י ערבוב עם שמן "רגיל". שאלתי היא - איזה שמן (אפשר שמן שהוא לא שמן זית?)? ומה היחס? תודה רבה!

שמן זית

כף שמן זית + 3 טיפות שמן ציפורן. זה מאד מרדים את האזור אך זהו אינו פתרון לכאבי חניכיים כרוניים. אני ממליצה ללכת לרופא שיניים לטיפול ובדיקה

שמן זרעי ענבים

מכבישה קרה שמותאם גם למאכל יהווה תחליף מצויין. וללכת לטפל בשיניים... (-: יום מקסים

Leuko

New member
כנראה שאין מצב שמישהו יגיד שמן קנולה, הא?

והשיניים מטופלות, תודה על כל הדאגה

Leuko

New member
אוקיי, אז שורה תחתונה אפשר עם קנולה, כן?

תודה.

0 אור 0

New member
שמן קנולה מכבישה קרה?

שמנים טבעיים מכבישה קרה הם מצויינים לעור כפי שהם למאכל. אבל מה שקוראים בסופר "שמן מאכל" אינו מומלץ במיוחד לצורך טיפול - בלשון המעטה.

Leuko

New member
לא כתוב על איזה כבישה, וגם על השמן זית לא

כתוב שמן זית כתית, ושמן קנולה לבישול וטיגון. אבל נראה לי שזה נהיה דיון ארוך מדי לנושא כזה, אז תודה רבה לכולם, עזרתם לי מאוד!

0 אור 0

New member
אז זה לא מתאים

לא ממליצה לערבב שמן אתרי עם שמן לבישול וטיגון

Leuko

New member
אוקי, אז שמן זית.... ../images/Emo13.gif

תודה רבה לכולם!!!!

RavidAtia

New member
שמן כתית מעולה

גם שמן זית רצוי שיהיה כתית מעולה שמן מזוכך הוא שמן שהתקלקל ועבר טיפול כימי. שמן זך הוא שמן מזוכך שעורבב עם שמן כתית ואיכותו ירודה. כל שמן שנכבש בצורה מכנית, ולא כימית, נקרא שמן כתית. השמנים הטובים ביותר הם אלה שכתוב עליהם "שמן כתית מעולה". ככה כתוב... http://www.mahut.co.il/?categoryId=19713

למעלה