שמן שהכנתי לי על פי הוראתכן

חושחושה

New member
שמן שהכנתי לי על פי הוראתכן

לרגלי העיפות והיבשות, אני מורחת כבר יומיים ופשוט לא מאמינה, הרגליים שלי לא יבשות, מתחילות להראות כמו ה... של התינוק שלי, וזה פשוט תענוג, סימתי למרוח עכשיו רגע לפני שאני נכנסת למיטה, ומוכרחה הייתי לשתף אתכן! שיעבור עלינו לילה שקט (תינוק,
ליל מנוחה!

bflygirl

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif רבה רבה רבה

אני שמחה בשבילך ובוקר טובבבבבבבבבבבבבבבבבב לך ולכולם ויום קסום

אפרופו רגליים, מה לגבי בצקות?

יש איזשהו שמן שיכול לעזור להורדת הנפיחות/הבצקת, או לפחות להרגיע? בחודש האחרון הרגליים התנפחו לי מאוד, אשמח למשהו מועיל.

bflygirl

New member
עיסוי עיסוי ואפילו רפלקסולוגיה

ועוד עיסוי ועיסוי פורום רפלקסולוגיה מומחה יותר ממני בעניין טיפ לבצקת: אם את חשה נפיחות, שיכבי לפחות עשר דקות ביום כשכרית תחת רגלייך. הדבר החשוב הוא שרגלייך יהיו גבוהות מגובה ליבך, כך שסתם ישיבה לא תספיק. תה צמחים כמו הסרפד והשומר יעזרו אך יש להיוועץ עם רופא לפני כן. ניתן לשפשף את הרגליים והקרסוליים לכיוון הרגליים (ז"א זרימת דם לכיוון הלב), על האצבעות לכיוון הזרועת, ובייחוד על הגב: לא למרוח שמן זה על הבטן ולא יותר מפעמים ביום: ברוש 2 טיפות ולבנדר 2 טיפות מהול ב30 מ"ל שמן בסיס. גם זנגוויל (ג'ינג'ר) ניתן להוסיף- אך קודם יש להיוועץ ברופא. גם אמבטיה וטבילה לכפות הרגליים בתערובת תעזור גם לפני לידה וגם אחרי.

0 אור 0

New member
טיפים לנפיחות ובצקת

1. פטרוזיליה או כוסברה: מרתיחים מים, מכניסים לתוכם את העלים , מחכים רבע שעה או יותר ושותים. נשמע דוחה, אבל יש לזה טעם כמעט של מרק עוף. ממש לא נורא. חשוב: בגבעולים של פטרוזיליה יש חומר מזיק להריון - אז להקפיד רק עלים. 2. אננס. 3. לשתות הרבה 4. להוריד מלח שגורם לעצירת נוזלים. 5. העצות מעלי מצויינות: לנוח עם הרגלים למעלה, רפלקסולוגיה.

ועוד טיפ קטן,../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifלנפיחות

להרתיח קרפס אמריקאי(הקרפס ללא השורש) אך לפני ההרתחה רצוי מאוד לשים את עלי הקרפס בקערת מים עם חצי כפית מלח בישול,לאחר כ 15 דקות ,לשטוף היטב כמה פעמים כדי שלא ישאר מלח בעלים ,(אפשר יהיה לראות כל מיני זוחלים קטנטנים צפים להנאתם במים,וזה בזכות המלח) לא לערבב לפני השתיה,

אההה , בהריון?

אז הסרפד אסור לך בתכלית... וגם רפלקסולוגיה- לאט לך... אבל לעטוף את הרגליים בעלי-כרוב, ל-3 שעות בערך, (בלי להרתיח/להקפיא/לגהץ וכל זה...) - יעשה לך נפלאות.

bflygirl

New member
רפלקסולוגיה ועיסוי זה בסדר מחודש 4

ומעלה אחרע שכבר העובר התפתח באחריות! זה רפילו מועיל פי כמה וכמה גם לאם וגם לתינוק

ככה וככה..

עיסוי מותר לעשות תמיד. ההמלצה להמנע מעיסוי ב-3 חודשי ההריון הראשונים - לא נועדה להגן על ההריון, אלא על המטפל/ת: 1/3 מההריונות "נופלים" באופן טבעי ב-3 החודשים הראשונים, ויש פחד תמיד שהאחריות "תיפול" על המעסה. לכן נזהרים ונמנעים. לגבי רפלקסולוגיה המצב אחר, מכיוון שאזורי הרפלקס הם לא תמיד "לפי הספר" - כלומר לפי המפה, ובהריון הם זזים עוד קצת. לכן יכול בהחלט להיות נזק, בכל מהלך ההריון. עדיף להמנע.

bflygirl

New member
זה ויכוח סתמי לדעתי שאין בו טעם

אני לומדת עיסוי רפואי ואנטומיה פיזיולוגיה וארומה תרפיה ואין בעיה לעשות עיסוי ועיסוי כף רגל לנשים הרות מחודש 4 ומעלה לאחר שהתנוק כבר התפתח אבל כל אחת תחליט מה מתאים לאינטואיציה שלה

0 אור 0

New member
רפלקסולוגיה בהריון מותר

מי שלא מיומן עלול לגרום נזק בעיקר בהתחלה לפני שהעובר השתרש - אבל זה ממילא השלב שעוד לא תמיד בכלל יודעים על ההריון - ולכן מטפל מוסמך ומנוסה יודע איך להזהר כדי לא לפגוע.

kfitz1

New member
תודה אבל טרם מצאתי

עברתי בין ההודעות ולא מצאתי את המאמר.

למעלה