שמן של חברת מאנול MANNOL 10W-40

שמן של חברת מאנול MANNOL 10W-40

חשבתי שכדאי לשתף אותכם בחוויה שהיתה לי עם שמן 10W-40 של חברת MANNOL לפני כחודשיים החלפתי אצל ברכב יונדאי של אישתי. השתמשתי בפעם הראשונה בשמן 10W-40 של חברת MANNOL. כששפכתי את השמן למנוע, שמתי לב שהשמן הזה דליל מאוד בהשווה לשמנים של חברות אחרות שאני רגיל להשתמש בדרך כלל. החלטתי להשתמש בו בכל זאת, באופן לא מפתיע גיליתי שהמנוע פשוט אוכל את השמן הזה מהר מאוד (כנראה בגלל שהוא דליל כל כך). במשך כחודשיים המנוע צרך כ 2 ליטר שמן כאשר אני כל שבוע מוסיף קצת. חשוב לציין, שאין שום נזילה והמנוע בוודאות לא אכל שמן לפני ההחלפה. תנחשו מה אני הולך לעשות מחר בבוקר ?!
רמז.. קניתי שמן חדש של חברה אחרת..

Bugracer

New member
די לחכימא ברמיזא

טוב שדווחת. כמה הרכב נסע בחודשיים האלה? לרכב מודרני אני מרוצה מאוד משמן הסינטטי מלא של LIQUI MOLY 5-40, מאז ששמתי אותו בגולף, הרכב לא אוכל טיפה שמן. השמנים שצ'מפיון מוטורס שמים במנועים באיכות בינונית וגם נאכלים, פעם הייתי מוסיף בערך ליטר שמן ל-2000 קילומטר, עכשיו כבר לא.

הרכב בקושי נסע 1000ק"מ. מהבית לעבודה בעיר.

אני גם משתמש בדרך כלל ב LIQUI MOLY או בשמן של חברת דלק. 10W-40 חצי סינטטי. שניהם טובים מאוד. באופנועים שהיו לי, השתמשתי בדרך כלל בשמן 10W-40 של AGIP שזה שמן מעולה אבל יקר בארץ.

Bugracer

New member
כן המחירים ירדו, אם אני זוכר נכון ראיתי...

השמן הזה באוטודיפו באשדוד, במחיר הזה. בטיפול הבא של הגולף, אני מתכווןלהחליף את ה- LIQUI MOLY הסגול, שהוא גם שמן מצוין ולשים את הסינטטי מלא של AGIP 5W-40 EVOLUTION http://www.autostore.co.il/151426/Agip-Sint-Evo-5W40-4L

לידע כללי: רשימת שמנים העומדים בתקן פולקסווגן

לפי מה שראיתי: הליקוי מולי 5W-40 יותר יקר מ AGIP בערך ב 50% הרשימה מיועדת למכוניות חדשות.

Bugracer

New member
הרכב שלי שנת 2000, אני עובד עם תקן 502

עפ"י המלצתו של מוסך רון בת"א. כך ד"א מופיע גם בקובץ ששלחתה.

אופיר, תודה על העידכון. אני קופץ לקנות AGIP

מחר אני קופץ לקנות AGIP 10W-40. 90ש"ח?! זה באמת מחיר מעולה לשמן כזה. ויש לי עוד 5% הנחה באוטודיפו,, אז בכלל זכיתי בפייס.

מה לבריאות? אני לא מכין סופגניות בשמן הזה

תודה שאמרת לי. קניתי ב 84ש"ח אחרי הנחה ... פצצה של מחיר... אז לקחתי 2 ג'ריקנים אחד לכל טרנספורטר. AGIP במחיר כזה?? ממש נס כד השמן
פחחחחח.................. חג שמח, היום נר ראשון של חנוכה...

Bugracer

New member
לבריאות!! עם השמן הזה אפשר להכין גם סופגניות

AGIP שמן משובח. אפשר להגיד ששדדתה את אוטו-דיפו
חג שמח!

shsh35

New member
איפה השגתם מחיר כזה? אני קונה ב99שקל תמיד

10-40חצי סינטטי. לחיפושית עולה 90 שקל .

יש מבצע באוטודיפו. שמן AGIP 10W-40 ב89ש"ח

יש הנחה של עוד 4.5 שקל לחברי מועדון 365 של המשביר. מדובר בשמן סינט2000 של AGIP. ליטר4

למעלה