שמנים ארומטיים

שמנים ארומטיים

ברצוני להשתמש בשמנים ארומטיים לראשונה . אמנם אני משוטט כבר מעל לשעה בדפי הפורום הנפלא הזה , אבל עדיין אשמח לחידוד הכיוון ותשובות למספר שאלות : חשבתי לקנות את השמנים הבאים : לבנדר ילנג ילנג יסמין סנדלווד ואולי גם וניל מה השמנים המומלצים למסאז' ? ומה השמנים המומלצים לשימוש באמבטיה ? מהי הכמות שאני צריך לטפטף לתוך האמבטיה ? האם איזה שהוא שמן מאלה שציינתי לא טוב למגע עם העור , אם בכלל ? האם ניתן לרכוש אותם גם בחנויות כגון סופר-פארם ? או שמא רק בחנויות "מיוחדות" ?

0 אור 0

New member
אוהב יקר

נדמה לי שבמאמרים אמור להיות איזה קטע על איך משתמשים. בכל אופן, התמצית של זה היא שבשמנים האתריים לא משתמשים כשמן ישירות על העור אלא מוסיפים אותם לשמן נושא - כמו למשל שמן שקדים מתוקים. לתוך השמן הנושא מטפטפים מספר טיפות של השמן האתרי ואז מעסים. אפשר גם לערבב מספר שמנים - אבל בשלב ראשון אני ממליצה אחד אחד. -- לגבי אמבטיה יש כל מיני שיטות - אישית אני אוהבת להכניס לאמבטיה מלח מים המלח (לא מבושם) ולהוסיף מספר טיפות של שמן ארומטי. כאמור, אם תסתובב בפורום תמצא כמה "מתכונים" מסובכים ומתוחכמים יותר לכל מיני סוגי אמבטיות (רומנטי, רגיעה, הקלת כאבים ועוד)

תודה על העזרה !

התחלתי עם השמנים לעיסוי , ולו רק בגלל שאזלו להם בחנות השמנים לאמבטיה ... אבל עוד אדביק את הפער !
יום טוב !

adidushim

New member
ברשת סופר פארם

קיימים שמנים של חברת 'פיור אויל' (מגיעים בבקבוקון כחול). הם אמנם יקרים,אך תהיה בטוח שהשמן אמיתי ולא מזוייף! קח מהם גם את חוברת השימוש בשמנים שלהם. לומדים ממנה הרבה... למשל ילנג ילנג כפי שזכור לי עולה בסביבות ה 47 ש"ח לבקבוק של 10 CC הריח שלו מעולה ומאוד חושני...

adidushim

New member
ועוד שמנים שהייתי ממליץ לקנות...

אקליפטוס- חובה... הציל אותי היום ופתח לי את האף
נרולי- מרגיע ביותר .הריח אחלה מאסק לבן- ריח נקי ושווה גם כן..

bflygirl

New member
מצטערת על האיוחר בתגובה

אבל עקרונית צריך שמן בסיס שמשתנה בהתאם למטרה עור יבש/שמנוני וכד' ובתוספת להוסיף שמנים אתרים דגם לכל אחד מהם יש סגולות שונות שיכולות להתאים

למעלה