שמנים לאקזמה

שמנים לאקזמה

שלום לכולם, אני חדשה בפורום. לא מבינה כלום בתחום, אבל מתעניינת גדולה. יש לי בעיה עורית כלשהי, באזור חיץ הנקביים, בין הפתחים, לפעמים מגרד, לפעמים לא. גורם לעור להיות נפוח, אדום, מגורה מאוד. הייתי אצל מספר רופאים (עור ואחרים) והאבחנה היחידה שקיבלתי הייתה שמדובר באקזמה כרונית. שאלתי היא א. האם יש לכם/ן דעה בנושא? ב. האם ישנם שמנים שיכולים לרפא/לעזור לבעיה? בתודה, ורד

0 אור 0

New member
אני חושבת שאחת השיטות היעילות ביותר

לטיפול באקזמה היא טיפול בשמנים אתריים ו/או צמחי מרפא, אבל בודאי שלא ניתן להמליץ על טיפול ספציפי בפורום וללא אבחון מקדים. אני ממליצה לגשת למומחה - גם אם הבעיה לא תיפתר לחלוטין, אני בטוחה שניתן להשיג לפחות הקלה משמעותית

מחזקת את אור ../images/Emo45.gif

יש מה לעשות בנידון, אך הטיפול צריך להיות מותאם לך באופן אישי. מומלץ לגשת למטפל/ת ולעשות זאת בצורה הנכונה
ברפואת צמחים מטפלים באדם ולא בסימפטום, צריך למצוא את שורש הבעיה ולטפל בו ולא רק בגרד באופן מקומי. טיפול בשורש הבעיה יגרום לכך שהאקזמה לא תחזור. בהצלחה, הילה

תודה, ושאלה

ראשית תודה רבה על התגובות המהירות. שנית, האם אתן יכולות להמליץ על מטפל/ת טוב באזור תל-אביב (אם אפשר לכיוון דרום תל אביב מה טוב) ורד

שלום ורד,

נראה לי שכדאי לשקול גם שינוי תזונתי, שיכול לעזור מאוד בפתרון הבעיה. למשל- הפחתה של צריכת סוכרים, ולקיחה של פרוביוטיקה. מומלץ לפנות למטפל שמשלב צמחים ותזונה. בהצלחה

היי שלומלומי

לעצרי, אין קשר בין השניים, כבר קרוב לשלוש שנים שאני כמעט ולא צורכת סוכרים (יש חודשים שבהם בכלל לא ויש חודשים שמעט), בלי קמח חיטה, וכו', ואפילו לקחתי פרוביוטיקה לתקופות ארוכות בכל מיני צורות (בעקבות פגישות עם נטורופתים) ואין לזה שום השפעה. כך שהפעם למרות שנורא רציתי, אין קשר בין הסמפטום הנ"ל לבין התזונה הספציפית הזאת. תודה בכל אופן, ורד

למעלה