שמנים לארון - שאלה

kfitz1

New member
שמנים לארון - שאלה

יש "מתכון" לריח נעים בארון. יש לי ארון שיש בו ריח של טחב ודיי מחניק שם למרות כל האיוורור היומיומי. קצת מסוכן לשים שם מבער וחשבתי שאולי יש דרך אחרת (אולי בצמר גפן...בד..וכד,). יש למישהו\י רעיון בנושא? תודה לעונים.

Sonata Of Tears

New member
בהחלט

אתה יכול להכין סקיקים קטנים של אזוביון(לוונדר) כדי להרחיק כל מיני זוחלים וג'וקים,וגם לבשם את הארון בריח לוונד נעים חוץ מזה,אתה יכול למרוח קצת שמן פה שמן שם בפינות הארון בריח שאתה אוהב

kfitz1

New member
אז ככה:

אני לא גבר..קורה שטועים גלל הכינוי, ודבר שני - איפה ניתן להשיג לבנדר - את הצמח עצמו כי שמנים יש לי לרוב, אני משתדלת להעשיר את האוסף שלי מפעם לפעם. אגב - אם אני מטפטפת בארון - הריח מחזיק מעמד, כי לא זה לא יהיה אפקטיבי אם אני אצטרך לטפטף כל יום יומיים בארון. תודה

Sonata Of Tears

New member
אז ככה

לוונדר מיובש את יכולה לשיב בכל חנויות התבלינים שקיימות.וזה זול את גם יכולה לנסות לטלטף שמני מבעבר,הם זולים נורא

bflygirl

New member
טיפים לארון הבגדים

קולב שיבה: לקחת קולב ולעטוף אותו בבד רשת הממולא בעלים טריים של שיבה. לתפור מסביב ולתלות בארו. בצרפתית נקראת השיבה Garderobe שומרת הבגדים! שיבה עוזרת מאוד בגירוש חרקים ובמיוחד עש. טוב לשים עלים של שיבה בפינות הבית נגד נמלים וגם מכינים משיבה שמן נגד יתושים. גם טוב לשים כמו שטיר אמר שקיות ממולאות בפירחי לבנדר בארונות ובמגירות. הן לא רק מבשמות את הבגדים, הן גם מגינות בפני עש. צמר גפן ספוג בשמן לבנדר מגינה על הסיפריה מחרקים. ניתן גם לטפטף טיפות אחדות במכונת הכביסה וזה מוסיף ריח של טריות לבגדים. ואני ירחיב בהמשך אם יהיה צורך! עכשיו אני חוזרת לעבודה....

bflygirl

New member
לגבי הכביסה

ניתן לשים 1-3 טיפות במקום של המרכך וניתן גם להוסיף על ריבוע בד של 100 מ"מ 2 טיפות של אחד מהשמנים הנדיפים שמנים מתאימים הם: לרעננות- לבנדר, אוזמרין, ברגמוט בריח פרחים- גרניום, פלמה רוזה, נרולי לרומנטיות- יאלנג יאלנג, ורד, יסמין דוחי העש למינהם הם: לבנדר, עשב הלימון, קמפור, רוזמרין וכמו שאמרתי ניתן להכין צימרי גפן קטנים ועליהם לטפטף את השמנים ולהניחם בין הבגדים. אני אוהבת סבון שושן צחור שאני קונה בחנות כלשהי וזה מבשם לי אחלה את הארון.

0 אור 0

New member
ויש גם כדורי עץ ריחניים מוכנים

לצורך פיזור בארון ( בכל סופר) וכשנגמר להם הריח מחדשים עם שמן למבער. אני גם זורקת בארון חתיכות של סבון ריחני (לא קונה במיוחד - רק מה שהתאסף לי מכל מיני מתנות)

*DOR*

New member
אם בם בתוך...

שקית, אז הריח לא נשאר בתוך השקית? או שריך להשאיר אותה פתוחה או משהו כזה...?

bflygirl

New member
לא

זה מפיץ ריח נעים גם שזה סגור אם אתה רוצה להשאיר את זה פתוח אז בבקשה

למעלה