לא - לתימוס וולגריס, הפשוט. ../images/Emo13.gif
אחח, הלוואי והייתה תערובת-אנטי-עייפות-עובדת-תמיד, אבל מה לעשות; הגוף פועל על "דלק". :-\ אז הפיתרון הכי טוב הוא, כמובן, לישון.
נסי לתכנן לעצמך איזה סופ"ש של הפקרות בשינה - יש מישהו שיוכל לשמור על התינוקות? או שההנקה יוצרת בעיות? אי-אפשר לעשות "ג'אמפים" לגוף כל אימת שרוצים.
מסכים עם העצות על מנטה ורוזמרין, וגם על בזיליקום - אבל לא במצבך. אאל"ט, בזיליקום מייבש את החלב, כך שבשום אופן ופנים לא בלקיחה פנימית. ובהרחה - נו שוין.
למרות שגם הריח שלו לא הכי מרנין בעולם. אגב, האם התינוקת מתעוררת רק מתוך רעב? שקלת לעסות אותה בפורמולה שנתתי לך דאז? (על מקדמיה, לבנדר, קמומיל רומאי, ורוז) אני בטוח שזה יוכל להרגיע את התינוקת, ולהשרות עליה שינה נעימה.
את מוזמנת לפזר במבער סינרגיה מהשמנים הנ"ל (כמובן, במינון נמוך של 2-3 טיפות בחדר של תינוק), מה שייתן, בתקווה, רגיעה לתינוקת ולכן גם לך.
את משתמשת בשמנים כלשהם איתה? [ותודה!
אעדכן על מה שילך, בתקווה שילך טוב... תזכרו - ביום א' בשעה 13:20 - רק אנרגיות חיוביות! את כל כיתת הארומתרפיה שלי שמתי על הרגליים.
ההילרית אמרה שתשלח ברייקי, המתקשרת אמרה שתעבוד על זה, וכל פעם שאנחנו מדברים על פורמולה ללחץ - המורה מיד מקשרת הכל לטסט.
אני חושב שהם בלחץ יותר ממני...]