שמנים למבער

Deosette

New member
שמנים למבער

יש לי מבער והייתי מעוניינת בשמנים נגדדיכאון וירידת מוטיבציה. אילו מומלצים לצורך זה? שנית, אני תסריטאית שאמורה לכתוב סאטירה, וכדאי מאוד שזה יהיה מצחיק אך לצערי המצב רוח דיכאוני וחסר השראה. אתם מכירים שמנים משמחרים ומעוררים השראה? שמעתי שיש משהו משמני ההדרים אשר יעיל לזה, השאלה מה בדיוק? תודה, אנה

שמנים מעוררי מצב רוח

בעיקרון כל משפחת ההדרים ידועה כמעלי מצב רוח ומעודדים, לכן כל שמן מהמשפחה שיש לך יעזור (חוץ מאולי ציטרונלה- בעלת ריח מזעזע...) התפוז מתאים להתרוממות רוח ולשביזות הלימון מרים ומטהר האשכולית מרגיעה בחילות ומרוממת מצב רוח המנדרין מרומם ומגביר תקשורת הברגמוט- מרומם וממקד ומרגיע ואני ממליצה מלבד מבער עם שמנים, לצאת קצת לנקות את הראש, לצאת אולי לאיזה סרט מצחיק, כדי לשנות אווירה, לעשות קצת דברים שכיף לך לעשות ורק אחר כך לחזור לנסות לכתוב את הסאטירה, כלום הרי לא יצא בכוח, גם אם תכריחי את עצמך...אז עדיף לנקות את הראש ולחזור עם מצב רוח חדש... תדאגי שייכנס הרבה אור ואוויר לחדר בו את עובדת בהצלחה עם הסאטירה תמי

pumiki8

New member
הנה מתכון שמצאתי באינטרנט:

2 טיפות ברגמוט - עליזות 3 טיפות אשכולית - מאזן, אופטימיות 3 טיפות אגוז מוסקט - אנרגיה 2 טיפות אורן - העלת הערך והביטחון העצמי במקרה ותנסי, תספרי לי איך הרגשת
.

למעלה