שמנים לעיסוי בהריון

שמנים לעיסוי בהריון

יש לי בבית את תערובות השמנים הקנויות האלה : 1. שקדים, משמש, קלנדולה, לבנדר וקמומיל 2. שקדים, נבט חיטה, לבנדר, גרניון ובושם טבעי (מה זה??) אני בשבוע 12 של ההריון. האם מותר לי לקבל מסג'? האם מותר לעשות שימוש בתערובות שציינתי (יש לי מסג'יסטית שבאה הביתה ואני מעדיפה שתעשה שימוש במה שאני אתן לה ולא בתערובות הבלתי מזוהות שהיא מביאה איתה). אם אני רוצה להכין לבד תערובת של שקדים ולבנדר - באיזה יחס? תודה.

yoelnd

New member
עיסוי הריוני

היי עיסוי בזמן הריון הינו חיוני, בתנאי שיודעים לעשות אותו נכון כולל שמנים, תנועות, דילוגים וכד'. כולי תקווה כי המעסה שלך הינה מקצועית ולמדה את התחום לעומק! בענין יחסי השמנים: על כל 10 CC 2 טיפות לבנדר, המלצתי היא לא להתעסק עם שמנים אתריים אחרים אם לא ניסית אותם לפני ההריון. רק בריאות!

bflygirl

New member
עיסוי בזמן הריון מותר רק אחרי חודש

רביעיי!!! ולא ליפני בגלל שעדיין העובר לא התפתח בהריון כדאי לעסות רק עם השמנים המוליכים שימני הבסיס כמו שקדים! שקדים הכי טוב ולא מומלץ להוסיף שום שמן נדיף/אתרי אחר כי השמנים תוך 20 שניות בערך כבר במחזור הדם ולכן עדיף רק השמנים המוליכים העדינים כמו שקידים וכך הלאה וקישור מטבע לייף

ebony

New member
לא הייתי ממליצה על עיסוי בזמן הריון

רק על עיסוי פירנאום וזה אך ורק בסוף ההריון.. ואפשר גם למרוח שמן נבט חיטה בעדינות על הבטן אחרי מקלחת למניעה של סימני מתיחה. ישנם שמנים אתרים שאפשר להשתמש בהם בזמן ההריון אך השימוש צריך להיות במינונים של תינוקות לא יותר מ2 טיפות ל8 c"c של שמן בסיס. השמנים שאפשר להשתמש בהריון מנדרין לבנדר ואשכולית שעוזר לבחילות הריון בהרחה

תודהebony ../images/Emo9.gifשימוש בשמנים אתריים...

במריחה בזמן הריון מאוד לא רצוי. בזמן הריון משתמשים רק בשמנים נשאים/שמני בסיס/שמנים צמחיים. מריחה של שמן נבט חיטה,מונע פיצוצי עור,השמן טוב בזמן הריון,אחרי הלידה ובדיאטה.

gigish

New member
שמנים וטיפול בהיריון

לאישה בהריון התחלתי (עד חודש שלישי) שלא טופלה בעבר בשמנים, לא כדאי לקבל טיפול בשמנים, מאחר ואלו החודשים המסוכנים להפלה טבעית. אם לפני ההיריון האישה השתמשה בשמנים אתריים, היא יכולה להמשיך להשתמש בהם גם בחודשי ההיריון הראשונים. בכל מקרה, היום ישנם קורסים לעיסוי נשים בהיריון וכדאי לשאול את המטפלת האם היא למדה כיצד לטפל בנשים בהיריון. (חשוב בעיקר לדעת היכן לא ניתן לגעת, בעיקר בטרימסטר הראשון). בנוסף, לא להתבייש לשאול את המטפלת האם היא עברה הכשרה כלשהי בארומתרפיה ואם לא - לבקש ממנה שלא להשתמש בשמנים ארומטיים, אלא רק בשמנים צמחיים. טיפול בזמן היריון יכול להיות מהנה ומסייע מאין כמותו, אולם יכול להיות גם מסוכן במידה והמטפל לא עבר הכשרה לכך.

למעלה