שמנים מומלצים למצבי מתח חרדות

ronenr123456

New member
שמנים מומלצים למצבי מתח חרדות../images/Emo122.gif

מה מומלץ כשמן נגד חרדות מתחים ומחשבות שליליות טורדניות? יש לי בבית שמן לבנדר,שמן ברגמוט,שמן קינמון האם לשים על הצוואר,פעם שמתי על הצוואר וזה עשה לי גירוי על העין. ואם אני שם ביידים קשה אחר כך להפטר מהריח החזק ולכן האם אתם ממליצים על שמן אחר? בעבר השתמשתי בשמן אשכולית שעשה לי קצת מצב רוח השתמשתי גם בשמן תפוז אבל הוא היה אפקטיבי בריכוז בקושי שעה אשמח לקבל ממכם בעלי הנסיון סיוע לכך בדחיפות!!!!!!

מס' המלצות

שמן אתרי :ברגמוט, תפוז תמציות פרחי באך לפי איבחון אישי. "שאנגרילה"

saritsh

New member
בשופ אופן לא ישירות על העור!!!!!

כאשר תמצאי את התערובת המתאימה, ולשם כך הייתי ממליצה ללכת למטפל/ת גם בגלל האפשרויות המוגבלות שלך למצוא שמנים מאיכות טובה, וגם בגלל היכולת לעשות לך מבחן ריחות ( ככה אני נוהגת) אם היא תתן לך תערובת שמנים אתרים נקיה - יוכלה לפזר במבער בחדר שאת יושבת בו. את יכולה גם לבקש ממנה להכין לך שמן גוף ולהכניס פנימה את תערובת השמנים האתרים ולמרוח אחרי מקלחת וכך זה יעשה את העבודה. את יכולה גם לטפטף 1-2 טיפות על ד"ש הבגד. אבל שוב- בשום פנים ואופן לא לשים שמנים אתרים ישירות על העור, במקרה הטוב קבלת רק גירוי בעין במקרה הרע זה יכול להגמר הרבה יותר גרוע. מה ששוב מוכיח שצריך לפנות למטפל ולא לעשות על עצמכם ניסויים. בריאות

נורקס

New member
נכון צודקת וחשוב שהוספת את ההערה

בשמנים אתריים צריך לדעת איך להשתמש.

נכון מאד

רובם של השמנים האתריים במריחה חייבים להיות בתוך שמן נושא ומומלץ מאד לפנות למטפל לקבלת תערובת אישית מתאימה.

למעלה