שמנים

• פותח הנושא RJ11
  • פורסם בתאריך

RJ11

New member
שמנים

אני מחפש סוגי שמנים לכל אחד מהדברים הבאים: 1. בולמי זעזועים - איזה סוג של שמן? על בסיס מה הוא צריך להיות? וכו'... והאם אפשר למצוא אותו גם בחנות לכלי בניין? 2. ברגים, צירים - כנ"ל.

jimmy12

New member
טוב

1:אם אתה לא מתכוון לבצע טיפול תקופתי בבולם בעצמך, אין צורך בשמן, תשאיר את זה לחנות ,ואם כן אז זה שמן מיוחד שנמכר רק בחניות אופניים או באתרי אינטרנט שמתעסקים בזה 2: אין צרך לשמן באופן שוטף את הברגים והצירים, ואם מתעקשים אז כבר מגרזים צירים, וברגים לא משמנים, אולי ב WD 40 להוריד חלודה ולשחרר אותם, שוב אין צורך לגעת בבולם\ברגים\צירים, זה לא משהו שמשמנים אותו באופן תכוף

RJ11

New member
אז ככה:

1. אני רוצה לתקן באופן עמצאי את הבולמים שכבר כמעט לא עובדים(אני לא מתכוון לקנות חדשים). ואחרי שאני ינקה את הבולם אני צריך לשמן אותו. 2. מדובר על אופניי כביש וכמה אנשים אמרו לי שיש לי חלודה על הברגים של המעצור ושצריך כל שבועיים לשים שמן. מה זה אומר? אני ישמח אם תסבירו לי.

jimmy12

New member
אופני כביש ובולמי זעזועים?

שילוב מוזר, אתה מתכוון אולי לבלמים? בקשר לברגים קח WD 40, ורסס רק על הברגים תון לזה כמה דקות לעבוד ונקה עם סמרטוט, אל תשפשף, וזהו, עד הופעת החלודה עוד פעם...

רמי לשם

New member
בולמים ובלמים זה לא אותו דבר

אתה מדבר על בלמים - ברקסים ולא על בולמים שהם בולמי הזעזועים באופני הרים Shocks לשאלך, טיפה שמן נגד חלודה או כל שמן לאופניים על קצה הבורג תמנע את החלודה שהיא לרוב אסטטית בלבד. ברקסים שלא עוצרים זה לרב תוצאה של רפידות שנשחקו. רכוש לך רפידות של קול סטופ או גלפר לשיפור ביצועים. ההחלפה היא פשוטה יחסית.

RJ11

New member
הסבר:

בשאלה הראשונה התייחסתי לאופני הרים שלי, וכן אלה בולמים ולא בלמים... בשאלה השנייה התייחסתי לאופני כביש שלי.

שמן בולמים - זה שמו

ניתן להשיג בכל חנות שמנים/דלקים כגון מוסכים, חנויות קונספט של חלפים לרכב/אופנוע, תחנות דלק לפעמים... לגבי חלודה אסטטית - עזוב אותה במנוחה. עדיף להימנע משימוש בשמנים על יד ברקסים מכל סוג... לא בריא לעוצמת העצירה
אם אתה מתעקש, ניתן להשיג ברגי טיטניום שלא מחלידים.

למעלה