שמנתולה אני תוהה האם אין ציזור

• פותח הנושא zor
  • פורסם בתאריך

zor

New member
שמנתולה אני תוהה האם אין ציזור

מותר לי לעשות נסיון ולהביא לכאן כמה חיות טרף ? רק כדי לבדוק את התאוריה שלך ?

אבא גאה

New member
כמה חיות טרף?

מה שמנתולה מספרת עלינו?

שמנתולה

New member
אני מודיעה קבל עם ועדה

שאין פה צנזורה. עם זאת, לא אני הסמכות לקבוע זאת, לפורום יש מנהלים והם אלה שאחראים לעניין. אין שום צורך שתעשה נסיון, טרולים נכנסים לכאן מדי פעם, למיטב זכרוני אף אחד מהם (מישהו זוכר את זהבה?) לא נמחק מעולם. אבל מבחינתי (וסליחה שאני נוטלת לעצמי את החירות לעשות זאת) אתה מוזמן להביא לפה את מי שבא לך. ולמי שלא בעניינים, בפורום אחר בו אני וצור כותבים היתה בימים האחרונים "עריכה מחדש", מחיקה ושרשור מחדש של הודעות. לאחר מכן התפתח ויכוח על צנזורה ואני החמאתי למנהלי הפורום שלנו על מדיניות האי מחיקה. כנראה שמילתי לא הספיקה לצור והוא מעוניין לשסות בנו כמה חיות טרף רק כדי לבדוק אם צדקתי ולא מוחקים פה. מה אתם אומרים?

אהלן צור!

בתור מזכירת ההנהלה, אני אגיד: א. אין פה צנזורה. מקסימום - מתעלמים. ב. (מאידך) -ממש לא בא לי שמישהו יתחיל להשאיר פה הודעות מבחילות "רק בשביל הספורט" - כדי שנוכל להוכיח כמה שאנחנו לא מוחקים. ג. ככה שאם מישהו רוצה להתבטא כאן - והוא חושב שדעותיו ירגיזו אותנו - שייקח את הסיכון.בהחלט. אבל אם מישהו יתחיל להשאיר כאן הודעות כמו זו למשל, או כמו זאת - ייתכן שנעביר אותו לפורום אמנות. בוקר טוב ישראל, וברוכים הבאים לעולם של היום !

zor

New member
אוקי ערבהאיןקץ !

תשובתך מקובלת עליי. ולא יהיה פה ספורט כזה החיות ישארו בערבות אחרות ...

שמנתולה

New member
זה נכון

וכפי שאמרתי לצור במקום אחר, במקרה של אאוטינג כן מוחקים. לא בטוחה שההודעה שמחקו לך נחשבת לאאוטינג אבל (אם אני לא טועה) זאת הסיבה שהיא נמחקה. את כבר בריאה?

שמנתולה

New member
לא לא לא

לא זאת הסיבה. אני וצור דיברנו על צנזורה בפורום פמיניזם בBSH, זה בכלל לא היה קשור בגאווה. ובלי קשר, לצור יש דעות די מרגיזות על הומואים ולסביות, אבל יאמר לזכותו שהוא לא מקובע בהן ורוב הזמן אפשר לנהל איתו דו שיח עינייני.

למעלה