שמנת להקצפה, חלב עיזים, בשר לא מוכשר, ומסעדות!
שלום לכולם!
לא יודעת כבר לאן לפנות אז חשבתי שאולי כאן ידעו לתת מענה.
חזרתי לישראל אחרי 6 שנים בחו״ל וטעמי התפתח לא מעט במהלך הזמן הזה. הצטערתי עם חזרתי לישראל הצטערתי לגלות שמספר מוצרים שהיו נגישים בעבר כבר אינם נגישים לציבור הרחב ואחרים לא קלים למצוא.
ספציפית: שמנת להקצפה טרייה וללא חומרים משמרים - יש שמועה שיש אפשרות להשיג שמנת ממזרח אירופה אבל משום מה אני לא מוצאת את זה במכולות הרוסיות על ידי
בשר עוף באיכות טובה שלא עבר הכשרה. ובשר אדום באיכות טובה.
וחלב עיזים (או אפילו חלב פרה מצידי) באיכות טובה- את זה אפשר להשיג אבל משום מה אני נתקלת בעיקר רק בחלב של צוריאל (שלדעתי האישית הוא באיכות ירודה), טעמתי את החלב של מחלבת טל שהיה ממש טעים אבל משום מה לא פשוט למצוא אותו על בסיס קבוע.
אפילו עדן טבע מרקט שאר חנויות המזון הטבעי אכזבו אותי בחיפוש.
וכמובן: אשמח להמלצות על מסעדות איכותיות עם עדיפות ללא כשרות באיזור המרכז.
שלום לכולם!
לא יודעת כבר לאן לפנות אז חשבתי שאולי כאן ידעו לתת מענה.
חזרתי לישראל אחרי 6 שנים בחו״ל וטעמי התפתח לא מעט במהלך הזמן הזה. הצטערתי עם חזרתי לישראל הצטערתי לגלות שמספר מוצרים שהיו נגישים בעבר כבר אינם נגישים לציבור הרחב ואחרים לא קלים למצוא.
ספציפית: שמנת להקצפה טרייה וללא חומרים משמרים - יש שמועה שיש אפשרות להשיג שמנת ממזרח אירופה אבל משום מה אני לא מוצאת את זה במכולות הרוסיות על ידי
בשר עוף באיכות טובה שלא עבר הכשרה. ובשר אדום באיכות טובה.
וחלב עיזים (או אפילו חלב פרה מצידי) באיכות טובה- את זה אפשר להשיג אבל משום מה אני נתקלת בעיקר רק בחלב של צוריאל (שלדעתי האישית הוא באיכות ירודה), טעמתי את החלב של מחלבת טל שהיה ממש טעים אבל משום מה לא פשוט למצוא אותו על בסיס קבוע.
אפילו עדן טבע מרקט שאר חנויות המזון הטבעי אכזבו אותי בחיפוש.
וכמובן: אשמח להמלצות על מסעדות איכותיות עם עדיפות ללא כשרות באיזור המרכז.