שלום,
אתמול מצאתי באחת המעדניות מוצר שנקרא שמנת מרוכזת.
על פניו ומקריאת הרכיבים, זה נראה כמו חלב מרוכז שהוסיפו לו שמנת בשביל להעלות את אחוזי השומן (18% שומן לעומת 6-8.5% בחלב מרוכז).
חיפשתי קצת מידע ולא מצאתי.
אשמח לשמוע אם מישהו יודע איך ובמה משתמשים.
תודה.
בוקר טוב.
גם את יכולה לקנות שני גביעי שמנת ולשים בבד טריקו ולתלות ואחרי ליליה יש לך שמנות הצומצמת.
או שהיצרנים מוסיפים קורנפלאור לחלב בכדי להסמיך אוותו.
קחי למשל גביע מעדן ותשארי אותו מחוץ למקרר למחורת יצאה לך מעדן נוזלי .
אם תמסרי קצת יותר פרטים כמו שם היצרן, מה כתוב בדיוק על האריזה
באנגלית אפשר יהיה לנסות לזהות במה מדובר.
זה נשמע לי כמו Reduced Cream שמיוצר ע"י נסטלה או אחרים,
האם זה מה שרשום על הפחית?