שמסתבר שג'קו לא הושמע בגלגלץ..

שמסתבר שג'קו לא הושמע בגלגלץ..

כנראה שלא לפחות.. שלחתי ל[email protected] אי-מייל ושאלתי אם ג'קו שודר בגלגלץ בימים האחרונים, הם ענו לי: "לאחר בירור שערכתי עם עורכי המוסיקה בתחנה, התברר שלא. תודה רבה על פנייתך, והמשך האזנה נעימה! סופ"ש נעים, "

a d i d a s 2 1

New member
לרגע לא חשבתי שהוא הושמע...

גלגלצ לא תהיה התחנה הראשונה שג'קו יושמע בה לאחר החרם...לא יעזור.. לא בשיר מקורי ולא בנרדם גם... גלגלצ הם חלק מהחרם ההזוי הזה... התחנה הזו השמיעה את מאבד אותך לאחר הזכיה כמה וכמה פעמים ביום... כשהתחיל החרם, יום לאחר הראיון שג'קו נתן לגלגלצ... הם פתחו גם הם בחרם משלהם בטענה שלא יתנו לגיטימציה למי שלא עשה צבא והעז לדבר כפי שדיבר... טענה מטופשת למדי... במיוחד לאור העובדה שהראיון איתו... היה יום לפני והוסברו ונומקו בו הדברים שהוצאו מהקשרם בתקשורת... גלגלצ ולא מהיום מבחינתי תחנה מחוקה... (ולא בגלל ג'קו) ורק בגלל זה לא היה נראה לי ולא נשמע לי שג'קו הושמע בתחנה המופלצת הזו...

talytal

New member
אני לא ממש מאוכזבת

כי לא באמת חשבתי שהוא הושמע... והאמת, לא נראה לי שיש סבירות שזה יקרה עד שייצא לו באמת שיר חדש. איזה סיבה יש לגלגל"צ להתחיל לנגן עכשיו שירים שהם בחרו לא לנגן בזמן אמת? בתכלס, אין להם. אפשר רק לקוות שכשיצאו השירים החדשים והאלבום החדש, ההתייחסות שלהם תהיה עניינית והם יפסיקו עם ההתחסדות המטופשת הזו. האמת, אני כבר לא מקשיבה להם בכלל. וזה דווקא כן בגלל פרשת ג'קו...

קניה 1

New member
מוזר... כי קיבלנו שני דיווחים על כך

הבחור שסיפר לי ששמע את ג'קו ב 91.8 (ככה הוא אמר, הוא לא אמר גלגל"צ), סתם סיפר לי את זה, בלי ששאלתי אותו על זה. אולי גלגל"צ בהכחשה....

אפרתי 29

New member
אולי העורכים משמיעים את ג'קו בניגוד

להוראות שניתנו להם, אבל מכחישים את זה ?
כי גם אמא של חברה שלי אמרה לי שהיא שמעה מישהו, והיא כמעט בטוחה שזה היה הוא ...

מגושקה

New member
אה, גלגל"צ ../images/Emo4.gif

תחנה כל כך שמרנית שמי שישמע אותה יחשוב שהגיל המוצע של חייל בצה"ל הוא 60. מעבר לעובדה שהאמן מושמע בגלגל"צ אין לזה הרבה אחיזה במציאות. יש הרבה שמצליחים בלעדיהם, ויש הרבה שלא מצליחים אבל לפי כמות ההשמעות ששלהם תחשוב שהם מקום ראשון במכירות. מה שהכי מבאס זה שלפעמים יש לי תחושה שכאילו יש להם אינטרסים לקדם זמרים מסויימים והם פועלים לכך, ללא שמץ של בושה.

Karina85

New member
מה קורה מגושקה???

כן זה נכון וידוע... זה בדיוק כמו המערכון הגאוני שעשו בארץ נהדרת..

מגושקה

New member
מה העניינים אחותי?

מזל טוב על השחרור!!!
ואיזה מערכון? אני לא רואה את התוכנית (שבת וכו')?

Karina85

New member
תודה מאמי... ../images/Emo13.gif

זה מערכון כזה על גלגל"צ שמשמיעים אותם 3 שירים כל הזמן... אז מראים אותם כזה עושים ישיבת פלייליסט... אז סתם לדוגמה מביאים איזה דיסק של להקה חדשה, ואז אומרים הו מצויין, גורסים את הדיסק ואז הם כזה... "דווקא סאונד מצויין..." "מאוד מזכיר את הקודם שלהם..." כנסי לפה ותבחרי "גלגל"צ - בגלל המוזיקה" קורע!

מגושקה

New member
נושמת

וזה הישג, יחסית לשבועיים האחרונים.
ומה העניינות?? הולכת לגהה? ודרך אגב, ראיתי את הקטע בארץ נהדרת, גדול!!

a d i d a s 2 1

New member
היי בובה..אני הולכת לגהה כן..

תרגישי טוב יפיפיה!! הקטע בארץ נהדרת? הדבר הכי חכם שיכלו לעשות... מכניס אנשים קצת לפרופורציות ... דבר שלקח המון זמן לעשות!

למעלה