שמעוווווו חברה אני מזה בתסביכים

שמעוווווו חברה אני מזה בתסביכים

תראו התחלתי לעבוד באולם קרוב אליי שמקבלים שם 70 לערב ויש טיפים טובים.. יש שם אירועים רק 2-3 בשבוע... הקיצר זה היה בתחילת החופש.. עכשיו מצאתי מקום יותר טוב שיש שם אירועים כל השבוע ומקבלים שם 100 לערב ואין לי מושג איך הטיפים... אני מקווה שגם טובים.. עכשיו הבעיה היא שאני יכולה לעבוד רק ימי שני רביעי ושישי... סבבה התקשרתי ללימון (העבודה השניה) והוא אמר לי לבוא יום שני.. ופתאום אחרי איזה שעה יש לי טלפון מלאפייט (העבודה הראשונה) הוא אומר לי לבוא השבוע יום שני שלישי ורביעי... אמרתי שמחר יש לי בייביסיטר חחח כי אני עובדת בלימון מחר ויום שלישי אין מצב ויום רביעי אני יכולה רק לבוא.. אז הוא אומר לי למה וזההה אז אמרתי אני יכולה לעבוד רק שני רביעי ושישי אז הוא אומר לי טוב אז תבואי מחר אמרתי אבל יש לי בייביסיטר.. הקיצר אני לא יודעת איך בלימון שמעתי שקשה שם ואם לא יסתדר לי אני חוזרת ללאפייט.. אז אני מתכננת שבוע הבא להגיד לו שאני באילת וככה אני עובדת רק בלימון.. אבל מה אני אומרת לזה מלאפייט???.......... אני רוצה שבכל מקרה המקום יהיה שמור לי אם אני ירצה לחזור.. סורי אם שיגעתי אתכם אני בעצמי בתסביכים.. תודה מראש למי שעוזר

get well

New member
סורי אבל לא הבנתי נאדה../images/Emo70.gif

יש לך דרך פשוטה להסביר את זה ואני אשמח לעזור..

שמעי בעברית פשוטה

יש אולם אירועים שקוראים לו לאפייט ויש אולם שקוראים לו לימון.. סבבה? אני התחלתי מזמן בלאפייט ועכשיו אני עוברת ללימון אבל שמעתי שקשה שם.. אז אני רוצה קודם לנסות ואם לא ילך לי אז אני חוזרת ללאפייט.. עכשיו דיברתי עם זה מלימון הוא אמר לי לבוא מחר וזה.. פתאום אחרי שעה טלפון מלאפייט שאני צריכה לבוא מחר יום שלישי ויום רביעי! הבנתוש?? אני יכולה עכשיו בכללי רק ימי שני רביעי ושישי לעבוד.. אין מצב לשאר הימים.. אז הוא אומר לי לבוא שני ורביעי השבוע אבל בגלל שאני עובדת מחר בלימון אז אמרתי לו שאני לא יכולה לבוא והמצאתי לו שאני עושה בייביסיטר ואין מצב שאני באה מחר כאילו יוצא שאני עובדת מחר בלימון ויום רביעי בלאפייט... אבלללללל יש עוד דבר... לאפייט לא משתלם לי כמו שלימון.. בגלל זה אני רוצה להגיד בלאפייט ששבוע הבא אני באילת וככה אני עובדת רק בלימון שבוע הבא.. הבנתוש? יופי... אבל בכל זאת אם לא יהיה לי טוב בלימון אני עדיין רוצה לחזור ללאפייט וכל הקטע שלא ידע שעבדתי גם בלימון... ואין לי ממש תירוצים לזה מלאפייט למה אני לא יכולה לבוא בשאר הימים...... זהו רק מה אני עושה עם זה.. זאת השאלה מקווה שהפעם הייתי יותר ברורה...

יענו...../images/Emo150.gif

היא עובדת ב-2 מקומות עבודה יחד ,והתאריכים של האירועים שמזמנים אותה לעבוד מתנגשים זה בזה ,אז היא מתרץ סיבות לאולם א' - שהיא לא יכולה לבוא ביום מסויים (ביום הזה היא מוזמנת לעבוד בעצם בעולם ב') הממממ משהו כזה לא

למעלה