שמעון בוסקילה נעצר הרגע קראתי בוואלה ששמעון בוסקילה נעצר בחשד לתקיםת חברתו לחיים.
ה הוד11 New member 16/1/06 #1 שמעון בוסקילה נעצר הרגע קראתי בוואלה ששמעון בוסקילה נעצר בחשד לתקיםת חברתו לחיים.
א אור של יה New member 16/1/06 #2 כן גם אני שמעתי את זה בחדשות מה שמעניין זה אם הוא עשה את זה, או שסתם היא מפילה אליו תיק. הרי זה ידוע שבשביל תהילה אנשים מוכנים אפילו למכור את זהותם, ולאבד את הצפון בשביל קצת צומת טוב בכול אופן מעניין מה קרה באמת, ואת האמת רק שניהם יודעים. אז נקווה שיצא לאור הצדק. ערב דבש
כן גם אני שמעתי את זה בחדשות מה שמעניין זה אם הוא עשה את זה, או שסתם היא מפילה אליו תיק. הרי זה ידוע שבשביל תהילה אנשים מוכנים אפילו למכור את זהותם, ולאבד את הצפון בשביל קצת צומת טוב בכול אופן מעניין מה קרה באמת, ואת האמת רק שניהם יודעים. אז נקווה שיצא לאור הצדק. ערב דבש
S sunshiner New member 16/1/06 #5 ../images/Emo45.gif מסכים איתך לגמרי. ראיתי את זה כרגע, גם כן בוואלה ואפילו כתבתי תגובה.
ט טיפקסית New member 17/1/06 #6 עדכונים לפני רגע נודע לי ששמעון בוסקילה שוחרר בתנאים מגבילים. אני מקווה שהוא יצליח לצאת מכל הבלאגן הזה
עדכונים לפני רגע נודע לי ששמעון בוסקילה שוחרר בתנאים מגבילים. אני מקווה שהוא יצליח לצאת מכל הבלאגן הזה
א אור של יה New member 17/1/06 #9 בגלל שלא עלה ה-../images/Emo24.gif אז אני שולחת לו ומקווה בשבילו שיצא מזה כמה שיותר מהר
א אור של יה New member 17/1/06 #10 כן גם אני מקווה , ולא בגלל שאני רעה, אלא בגלל שכול אחד צריך להבין את הטעיות שלו, ואם הוא עשה את זה רק דרך עונש, הוא יתחיל להבין את הטעיות שלו.
כן גם אני מקווה , ולא בגלל שאני רעה, אלא בגלל שכול אחד צריך להבין את הטעיות שלו, ואם הוא עשה את זה רק דרך עונש, הוא יתחיל להבין את הטעיות שלו.
S sunshiner New member 17/1/06 #11 ברור אבל יש סיכויים טובים מאוד שלא לא מעטות היום הבחורות שמנצלות את חברן לשעבר או משהו בסגנון בשביל פרסום, כסף וכו כו'.
ברור אבל יש סיכויים טובים מאוד שלא לא מעטות היום הבחורות שמנצלות את חברן לשעבר או משהו בסגנון בשביל פרסום, כסף וכו כו'.