שמעון מזרחי כותב לראש הממשלה

bhnadav

New member
שמעון מזרחי כותב לראש הממשלה ../images/Emo40.gif

מקווה שזו לא היתה קבלת הפנים האחרונה "מההיכרות שלי עם אריק שרון, הבחנתי כי מדובר באדם שניחן בחוש הומור דק ומדהים. הוא היה בין ראשוני המברכים בשתי הזכיות האחרונות של מכבי תל אביב בגביע אירופה וערך לנו קבלת פנים בלשכתו". יו"ר מכבי תל אביב, עו"ד שמעון מזרחי, כותב לראש הממשלה. שמעון מזרחי בשנה האחרונה נראה היה שאריק שרון הוא ראש הממשלה שמקובל ביותר על עם ישראל - בקיום ההבטחות שלו, במישור המדיני-ביטחוני ובמישור הכלכלי. אריק שרון הוא מסוג הלוחמים שמדינת ישראל התברכה בהם - ביחידת 101, ב'ניקיון' שנעשה בזמנו ברצועת עזה, בכל מלחמות ישראל שבהן השתתף כמו צליחת התעלה ביום כיפור ובפעולות אחרות. אריק הלוחם התגלה גם כמנהיג אזרחי בשיעור קומה גדול. אני יכול לומר שהיה לי את הכבוד לפגוש אותו מספר פעמים, במסגרת הפעילות ההתנדבותית שאני עוסק בה בנושא החייל הנעדר גיא חבר. גיליתי אצלו רגישות מיוחדת בנושא השבויים והנעדרים, במידה שיכולה לרגש כל אדם. אני מייחל ומקווה שתהיה לו בריאות מלאה, שיחזור לפעילות שלמה ושיזכה לאריכות ימים עד 120. מההיכרות שלי איתו במספר רב של מפגשים, הבחנתי כי מדובר באדם שניחן בחוש הומור דק ומדהים. הוא היה בין ראשוני המברכים בשתי הזכיות האחרונות של מכבי תל אביב בגביע אירופה, בתל אביב 2004 ובמוסקבה 2005, ולאחר שתי הזכיות הוא ערך לנו קבלת פנים בלשכתו, בתקווה שהשנה זו לא היתה קבלת הפנים האחרונה. הידיעה הראשונה על האירוע שראש הממשלה עבר הגיעה אליי ביום רביעי שעבר ב-22.30 והיכתה אותי בתדהמה, מה עוד שידעתי שלמחרת הוא צריך לעבור את הצנתור. גם אני, כמו כל עם ישראל, התפללתי ועדיין מתפלל לשלומו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3197581,00.html

למעלה