שמעון פרס בחירה נכונה לעת הזאות-יוסי וותר!!!

goseph20

New member
שמעון פרס בחירה נכונה לעת הזאות-יוסי וותר!!!

לדעתי מועמדות לעת הזאות ראויה בהחלט. שמעון האיש הנכון בעיתוי זה כדי ללכד את העם. אני פונה ליוסי שריד הידוע בגדול הנפש לוותר- זה רק יחזק את מחנה השלום , ג`וזף מאשדוד.

amor

New member
שתי הנחות יסוד מוטעות

פרס לא ילכד ויוסי לא גדול נפש ושניהם יפסידו מול ביבי ואפילו מול שרון ראה סקרי גאלופ וצמח.

goseph20

New member
פרס ראש הממשלה ויוסי יוותר!!

אני מודה לך על היתיחסותך להודעתי. מה דעתך כי סקרים טובים ליום פירסומם., מה דעתך שעל הסקרים אין לסמוך מעבר למידה ולכן אים תשקלל ניסיון מול אהדה כשתרצה לרכוש נכס -תסמוך על חוות דעת מקצועי ולא למי חברמן בשונה. תרשןם לפניך -שאדם בגיל 64 יש ניסיון . זכותך להשאר בדעתך- שיהיה לך ולבני ביתך שבת שלום ג`וזף מאשדוד.

goseph20

New member
אמור יקר -הכוס-כוס של הטוניסאים!!

אמור שלום לך., אתה מתכוון לכוס-כוס הטונסאי מהשבוע שחלף -צריך להוסף חראיימה.שיהיה לך שבת שלום. ג`וזף

amor

New member
עם מטעמים כאלה השבת יותר נעימה שבת שלום גם לך.

nirkabalo

New member
שמעון פרסקי -הלוזר חוזר לעוד תבוסה??

חחחחחח... הבדיחה של השבוע !!! שמעון פרס לראשות הממשלה... אתם מבינים??? האיש היחיד שאמר השבוע שאין לנו דרך אחרת חוץ מאוסלו... האיש שעדיין חולם על מזרח תכון חדש... עד לאן יכולים השמאלנים להגיע?? רוצים לשים בראשם ובראשנו את האיש שאחראי יותר מכולם לאסון הזה שנקרא אוסלו. הם רוצים לשים בראשם את הישיש הבילתי נלאה הזה שאפילו בחירות לועד ביניין הוא לא יכול לנצח. ועוד הם קוראים ליוסי שריד לוותר(כאילו שיש לו סיכוי בכלל ...) אבל אתם יודעים מה?? רק בשביל לראות את הפרצוף העגום של פרס אחרי עוד השפלה ותבוסה זה שווה את זה ,שהוא יתמודד.

אלוני.

New member
שני דברים

הראשון , האתר באמת יפה , ואם תסתכל למטה מצד שמאל תראה שהאתר נבנה על ידי תפוז.... דבר שני, אם העם יחליט לשים את נתניהו/פרס/ברק/שרון הרי שזה יהיה רצון העם, ואני מניח שאתה לא תסכים לזה... מה זה בולשביק?

goseph20

New member
חוסר מקוריות ביחס לפרס לא כל מה שהיה הוא שיהיה!!

תסלח לי, לא כל מה שהיה הוא שיהיה בקשר לבחירת שמעון פרס ע`י העם לראש ממשלה. אין למדינה מאגר גדול של אישים הכל כך מתאימים לעת הזאות -טעות בידך לצטט דברי רכיל של כתבי הטלבזיה מאמש- כדי למצוא חן בעיני מספקי הרטינג, תחשוב היטב ממי למזת את הביטוי כי פרס לא הפסיד בחצי השנה האחרונה- ואים אתה חושב שהבחירה של קצה היתה לעם שיא ההצלחה עם כל הכבוד הרבה אינם סבורים כמוך = אז תתעשת ותביו שכדאי למדינה במצב בו היא נתונה לנצל את מעט השנים שיוכל אדם כמו שמעון פרס לתרום זו היא טעות טרגית ממש אים לא נבחר בו- שיהיה לך שבת שלום. ג`וזף מאשדוד,

google

New member
פרס הוא אכן איש גדול

והזלתי דמעה שהוא לא נבחר ב96 וב99 . אבל תורו היה. ראש ממשלה הוא לא יכול להיות. הדרך הטובה ביותר עבורו היא להיות מס 2 או יועץ סתרים

למעלה