תשמע.....
אין איחוד. אין הופעה. וגם לא תהיה - לא בעתיד הקרוב, בכל אופן. ווטרס וגילמור עוד לא השלימו זה עם זה. הם לא החליפו מילה אחד עם השני במשך 16 השנים האחרונות. ווטרס כן השלים עם מייסון (מייסון עלה לבמה בהופעה של ווטרס ביוני 2002, וניגן איתו, לתשואות הקהל) וכנראה שהוא גם ביחסים קורקטיים עם ריק רייט (אבל הם לעולם לא יהיו חברים טובים) אבל אין שום קשר בינו לבין גילמור, למרות שגילמור עשה מספר נסיונות פיוס במהלך השנים. בכל ראיון עם השניים בשנים האחרונות שואלים אותם על איחוד, והם תמיד מכחישים בתוקף. במיוחד ווטרס - שמדגיש בלהט שאין לו שום כוונה לעבוד או להופיע עם האחרים בשנית עד סוף ימיו. כמובן, זה עשוי להשתנות, אבל זה המצב כרגע. לפני כמה חודשים התפרסם ראיון שנתן ווטרס לעיתון גרמני. בין השאר, נאמרו שם הדברים הבאים (בתרגום מהתרגום לאנגלית): העיתונאי: מר ווטרס, לפני כמעט 20 שנה נפרדת מחבריך הוותיקים, לאחר אחד מהריבים הביזאריים ביותר בתולדות הבידור. את הקשר עם ניק מייסון המתופף, וריק רייט נגן הקלידים, חידשת. מהם יחסיך כעת עם הגיטריסט, דייויד גילמור? ווטרס: אין יחסים. לא דיברנו אחד עם השני מאז 1985, חוץ מבזמן האחרון, באמצעות הקלטה בעת שיחת טלפון מוזרה. [הוא כפי הנראה מתכוון למשיבון -צ.] העיתונאי: איזה תפקיד מילא גילמור בפלויד? ווטרס: תפקיד גדול. לדוגמא, הוא גיטריסט מעולה. העיתונאי: המממ... סליחה, אבל למה אתה לא נפגש עם גילמור, ויושב אתו, ביחד אחרי כל השנים האלו, לשתות בירה ביחד.. ווטרס: למה שאני אעשה דבר כזה?? העיתונאי: לדוגמא בגלל שאם פינק פלויד יתאחדו הם יכולים להרוויח סכומי כסף עצומים! ווטרס: זה לא מעניין אותי בכלל. כרגע אני עובד על אופרה ועל אלבום אולפן רגיל. מדוע שאני אבזבז את זמני בלדבר עם דייויד גילמור? העיתונאי: בגלל ש... ווטרס: אתה יודע מה? העיתונאי: מה? ווטרס: אני לא אוהב אותו. העיתונאי: אתה לא אוהב אותו... ווטרס: בדיוק. אני לא אוהב אותו. פשוט מאוד. דייויד ואני תמיד היינו מאוד שונים בדעותינו ועמדותינו. כך זה היה כשהוא הצטרף ללהקה ב-1968. וזה לא השתנה מעולם. מגיע זמן שבו אתה צריך להשלים עם האמת. והאמת היא: אני לא אוהב אותו (ווטרס מחייך). העיתונאי: פשוט מאוד... ווטרס: כמו שאמרתי. פשוט מאוד. -------------------------------------- אז עד שווטרס לא יתרכך, אין מה לדבר על איחוד או הופעות.