שמעות על איחוד

yuvalpik

New member
שמעות על איחוד

אמרו לי משהו על איחוד של הלהקה עם ווטרס במצרים! בפרמידות! אם מישהו יודע משהו, בבקשה שיכתוב

PINK FLOYD FAN

New member
גם אני שמעתי ואני מתכנן נסיעה

עם שכן שלי לשם במקרה ותיהיה הופעה בפירמידות

forget it

השמועות הנ"ל פרחו לפני מספר שנים, במסגרת מה שנקרא אז "קדחת המילניום". יעני, כאילו הפלויד יעשו הופעת איחוד בפירמידות בלילה של תחילת שנת 2000 - או משהו הזוי דומה לכך. לצערנו, אין איחוד ואין נעליים. ואם כבר, בפירמידות כבר היו הופעות (של ה-Grateful Dead, כמדומני). רעיון יותר מקורי: הופעת איחוד של הפלויד, עם ווטרס ובארט, במכתש רמון.

תשמע.....

אין איחוד. אין הופעה. וגם לא תהיה - לא בעתיד הקרוב, בכל אופן. ווטרס וגילמור עוד לא השלימו זה עם זה. הם לא החליפו מילה אחד עם השני במשך 16 השנים האחרונות. ווטרס כן השלים עם מייסון (מייסון עלה לבמה בהופעה של ווטרס ביוני 2002, וניגן איתו, לתשואות הקהל) וכנראה שהוא גם ביחסים קורקטיים עם ריק רייט (אבל הם לעולם לא יהיו חברים טובים) אבל אין שום קשר בינו לבין גילמור, למרות שגילמור עשה מספר נסיונות פיוס במהלך השנים. בכל ראיון עם השניים בשנים האחרונות שואלים אותם על איחוד, והם תמיד מכחישים בתוקף. במיוחד ווטרס - שמדגיש בלהט שאין לו שום כוונה לעבוד או להופיע עם האחרים בשנית עד סוף ימיו. כמובן, זה עשוי להשתנות, אבל זה המצב כרגע. לפני כמה חודשים התפרסם ראיון שנתן ווטרס לעיתון גרמני. בין השאר, נאמרו שם הדברים הבאים (בתרגום מהתרגום לאנגלית): העיתונאי: מר ווטרס, לפני כמעט 20 שנה נפרדת מחבריך הוותיקים, לאחר אחד מהריבים הביזאריים ביותר בתולדות הבידור. את הקשר עם ניק מייסון המתופף, וריק רייט נגן הקלידים, חידשת. מהם יחסיך כעת עם הגיטריסט, דייויד גילמור? ווטרס: אין יחסים. לא דיברנו אחד עם השני מאז 1985, חוץ מבזמן האחרון, באמצעות הקלטה בעת שיחת טלפון מוזרה. [הוא כפי הנראה מתכוון למשיבון -צ.] העיתונאי: איזה תפקיד מילא גילמור בפלויד? ווטרס: תפקיד גדול. לדוגמא, הוא גיטריסט מעולה. העיתונאי: המממ... סליחה, אבל למה אתה לא נפגש עם גילמור, ויושב אתו, ביחד אחרי כל השנים האלו, לשתות בירה ביחד.. ווטרס: למה שאני אעשה דבר כזה?? העיתונאי: לדוגמא בגלל שאם פינק פלויד יתאחדו הם יכולים להרוויח סכומי כסף עצומים! ווטרס: זה לא מעניין אותי בכלל. כרגע אני עובד על אופרה ועל אלבום אולפן רגיל. מדוע שאני אבזבז את זמני בלדבר עם דייויד גילמור? העיתונאי: בגלל ש... ווטרס: אתה יודע מה? העיתונאי: מה? ווטרס: אני לא אוהב אותו. העיתונאי: אתה לא אוהב אותו... ווטרס: בדיוק. אני לא אוהב אותו. פשוט מאוד. דייויד ואני תמיד היינו מאוד שונים בדעותינו ועמדותינו. כך זה היה כשהוא הצטרף ללהקה ב-1968. וזה לא השתנה מעולם. מגיע זמן שבו אתה צריך להשלים עם האמת. והאמת היא: אני לא אוהב אותו (ווטרס מחייך). העיתונאי: פשוט מאוד... ווטרס: כמו שאמרתי. פשוט מאוד. -------------------------------------- אז עד שווטרס לא יתרכך, אין מה לדבר על איחוד או הופעות.

Miss CB

New member
טוב, נו, זאת גם סיבה.

לא אוהב אותו. יש בזה משהו האמת, אם הם מסוכסכים, ו-ווטרס לא צריך את הכסף, למה שיפגש איתו?

למה באמת שייפגשו

לווטרס ולגילמור יש הרבה עניינים משותפים, הנוגעים לניהול הפינק פלויד. למרות שווטרס עזב רשמית את הלהקה, ענייני הלהקה מנוהלים ע"י חברה בע"מ שהקים גילמור בשנת 1987, כשלכל אחד מהארבעה - כולל ווטרס - יש חלק שווה בה. חברה זו מנהלת את כל ענייני הלהקה: הוצאות תקליטים, קליפים, הודעות לעיתונות, קשר עם חברת התקליטים, וכו'. מדובר בעסק גדול מאוד, המגלגל מיליונים בשנה. ניהול עסק כזה מצריך מגע שוטף בין כל ארבעת הבעלים, לשם קבלת החלטות. לכן זה לא מן הנמנע שגילמור ווטרס יהיו בקשר. אני מניחה שרוב הקשר ביניהם נעשה דרך מתווכים - המשרדים שלהם - אבל לפעמים הם חייבים להיות בקשר ישיר. לדוגמא: כאשר הופק אלבום האוסף Echoes לפני שנתיים והיה צריך להחליט אלו שירים ייכללו בו. מכל התאורים שקראתי נראה שהקשר ה"ישיר" ביניהם נעשה באימייל או דרך הודעות מוקלטות במשיבון. במקרה של Echoes, הקשר ביניהם התבצע באמצעות CDR שהועבר ע"י דואר שליחים. נכון, זה מגוחך ביותר. עדיף שידברו פנים אל פנים, או לפחות בטלפון, לא?

נימרודל

New member
חיחיחי

הופעה בפירמידות? למה בפירמידות? חם שם בטירוף! חיחיחי... כן וגם אם מלאך מן השמיים יגע בווטרס והוא יצליח להשלים עם גילמור הם לא יבואו לישראל... איזה חלומות וורודים... כן כן בוא נצא מהאשליות הא? חח

pink floydror

New member
חחחחחח

נימרודל, דווקא הפעם החתימה שלך ממש תואמת להודעה..
וחוץ מזה, דווקא בIn The Flesh שושדר לאחרונה ביס, נשמע ווטרס אומר - "How I Wish They Were Here" ...

נימרודל

New member
חח כן...

לא שמתי לב לקטע של החתימה... בכל אופן הוא כנראה דיבר על בארט ואבא שלו, או על עוד כל מני אנשים אחרים... בכל אופן, אני חושבת שכשהאיחוד יהיה וההשלמה עם גילמור והופעה גם עם בארט אז אולי הגיהנום יקפא והשטן ורכב מסביב במזחלת ויחלק שוקו חם לשדים...

למעלה