שמעו איזה כיף לי..

שמעו איזה כיף לי..

היום נזכרתי שבארון בחדר שלי יש תקליטים ישנים של אמא שלי. אז הוצאתי הכל והתחלתי להסתכל. אחרי שעה שעברתי את כל התקליטים מצאתי 2 תקליטים של קווין!! את News of the World ואת The Game!! אבל אין לי פטיפון לשמוע אותם אז אני מנסה לשכנע את אמא שלי לקנות אחד. חוץ מקווין מצאתי עוד כמה להקות טובות כמו The Police, Deep Purple, ELO ועוד מלא להקות ושירים טובים.

16 מרי לו

New member
זה גם מה שקרה לי חחח

עברתי על כל התקליטים הישנים של ההורים שלי ידעתי שיש שם כמה ביטלס אז זה מה שחיפשתי ופתאום מצאתי שם את לייב קילרז וממש התחרפנתי.. חחחח הייתי גם בהולנד (חזרתי לא מזמן) והיה שוק אנטיקות ודברים מגניבים - אז היו שם מלא תקליטים ודברים לאספנים אבל זה עלה יותר מדי כסף

I n n u e n d o

New member
ואי../images/Emo70.gifELO../images/Emo70.gif

ענק
גם אני מצאתי מלא במחסן תקליטים של דוד שלי של קווין ג'נטל ג'יאנט פוליס ELO ועוד מלא

Serenity6

New member
איזה מגניב ../images/Emo152.gif

לאבא שלי היו תקליטים, אבל דאגתי לשבור את כולם כשהייתי קטנה
אבל ההורים שלי גם שומעים קווין ומוסיקה טובה אחרת..

Ekrembo

New member
גמאני פשפשתי בתקליטים של אבא...

מצאתי דברים מאוד איכותיים. הרבה קווין(|מאוהב)|. פיל קולינס. דיר סטריאטס. דיויד בואי. REM. פוליס. שלום חנוך. עברתי על שירים שלא הכרתי מהתקליטים, נוטלגיה. לדעתי לא כדאי לך לקנות פטיפון..אלא לשמור את התקליטים. שלא יהרסו ודברים כאלו, כשאני התעסקתי בפטיפון רעדתי מפחד שאני אהרוס משו

צודק..

הפטיפון באמת יכול לשרוט את התקליטים.. אבל אתה יודע זאת חוויה לשמוע בפטיפון.נוסטלגיה אמיתית =] כיף לך שמצאת הרבה תקליטים. לי שניים בהחלט לא מספיקים.. החזרתי את כל התקליטים לארון ואת קווין השארתי בחדר שלי

xgirl25

New member
סבבה לך!

אבא שלי הזה... קנה בזמנו מ-ל-א תקליטים מגניבים של כל האמנים והלהקות הכי חמים, אבל מה עשה עם כולם? איבד אותם
זה כזה ביאוס... תחשבו על the dark side of the moon של פינק פלויד ע"ג תקליט
(סתם לדוגמה) זה היה יכול להיות כל כך טוב...

למעלה