שמעו,אל תצביעו בבחירות לראשות העיר

Negative one

New member
שמעו,אל תצביעו בבחירות לראשות העיר

למי שיש זכות הצבעה,והוא לא פעיל פוליטית באחת מכל המפלגות והרשימות שרצות לראשות העיר ולמועצת העיר,אני פשוט ממליץ לא להצביע. חוץ מססמאות ריקות מכל תוכן אני לא ראיתי שום דבר אחר שיכול להבטיח לעיר איזשהו עתיד טוב יותר. כל העיר מכוסה בשלטים ענקיים עם סיסמאות קלושות לעשרות רשימות ומעומדים רצים,כל הזמן מחלקים במקומות ציבורים סטיקרים ומרצ'נדיז שטותיים כאלה אבל פלאייר הסברה אחד על מה שכל מועמד או רשימה מתכוונים לעשות את זה אני לא ראיתי. גם מודעות הפרסומת בעיתון לא נותנות שום הבטחה קונקרטית והן מלאות רק בבולשיט תעמולתי. ומאיפה כל הכסף לממן את הבחירות ההמנויות האלה? כמובן שמאיתנו,האזרחים שמשלמים מיסים לעיריה כדי שתריץ קמפיינים של כל מיני מועמדים אלמוניים ורשימות קיקיונית,שאחרי שיבחרו ישכחו מאיתנו במהירות. אז גם נוער וגם מבוגרים,אל תילכו להצביע,תחרימו את הבחירות ותנו תעודת עניות ל"בחירות" הכל כך לא חשובות ולא משפיעות האלו. זכותכם הדמוקרטית לא תפגע,כי זה שלא תתנו את הקולות לאנשים שמנצלים אתכם ומכניסים לכם סיסמאות שווא שלא שוות כלום ,רק תוכל להגביר את כחכם. אם האזרחים יתחילו באמת להשפיע יותר בעיר הזאת,ולא רק לתת את קולם למועמד פופוליסטי, יהיה הרבה יותר טוב!

cobainos

New member
לא ראית פירוט של תכניות?

סימן שאתה לא יוצא מהבית לפני שהתחלתי לעבוד אצל דב צור כבר קראתי את תכנית העבדוה שלו שהגיעה אליי בתיבת הדואר,ויש גם באתר הזה: http://www.dovzur.co.il

Negative one

New member
תתפלא,אבל אני יוצא הרבה מאד מהבית

ולא ראיתי אפילו פעם אחת חלוקה של איזשהו פלאיירים או חומרים הסברתיים. כמו שכבר אמרתי הכל מלא בשלטים עם סיסמאות קלושות,ולא ברעיונות לתוכניות אמיתיות. גם אם המצע של האדון צור,ושל עוד מועמדים מתפרסם באינטרנט לא כולם בעלי גישה לאינרטנט,ולא כולם יכולים לדעת על כל התוכניות האלו. מה עוד שאני לא מאמין בגרוש לתוכנית הקיצוץ במס הזה. נראה לי שהקיצוץ בעירייה יבוא על חשבון העובדים הפשוטים ולא מכספם של הבכירים,וזה על סמך ניסיון של מה שקורה במדינה. דב צור יפגע בפרנסתם של משפחות פשוטות רבות,כדי להוביל איזשהי הורדה במס שגם היא תהיה לא משמעותית ולא תטיב באמת עם התושבים,ובייחוד לא עם אותם מפוטרים. אני,לפחות,לא מאמין לשום תוכנית כזאת של דב צור או של שאר המתמודדים.

cobainos

New member
אני שוב אומר...

אנחנו מחלקים כל יום חומר הסברתי,במיוחד את תכנית העבודה של דב צור בכמה נקודות בעיר ואני לא מבין איך לא יצא לך לא רק לקבל אלא כבר להקיא את זה אני מכיר את דב צור אישית בלי קשר,והוא בן אדם ישר דווקא,לעומת ניצן אני אומר שכדאי לתת לו צ'אנס,אם הוא יאכזב אז הוא לא ייבחר בחירות הבאות

space1

New member
ארגגגג....

נכנסתי כבר ממש מזמן לאתר של דוב צור ושאלתי שאלה פשוטה שעד היום לא קיבלתי עליה תשובה (ובכלל, כל מי שאני שואל לא יודע להשיב עליה כי פשוט אף אחד לא מצביע בבחירות האלה). השאלה היא איך מצביעים??? הרי אני לא מקבל שום הודעה בדואר, אני לא יודע לאן ללכת וכו'... אודה לך אם תוכל לפתור לי את התעלומה. שנה טובה!!

hyper active

New member
פשוט חייבת להגיב!!

על סמך מה אתה אומר סיסמאות ריקות מתוכן? אתה יודע מה אני אשמח להזמין אותך לחוג בית אני לא חושבת שאחרי זה תגיד שזה סיסמאות ריקות מתוכן. ד"א אני אגיד לך בדיוק מאיפה הכסף!! ניצן מקבל את הכסף מהקבלנים שבטח למה שלא יתמכו בו? הוא מפתח פה תבנייה בקצב מטורף שמביא לנו המון צפיפות פשע ומה לא אז הקבלנים הם מן הסתם החברים הכי טובים שלו אני לא יודעת אם שמת לב הפרסום של דב צור הרבה יותר מצומצם... עד לפני ששינוי תמכה בו את רוב הכסף על הבחירות הוא שילם וזה למה יש לנו כמה שלטים קטנים שעולים 2 שקל בעוד שלניצן יש פוסטרים על בניינים. ומומעדים אלמוניים.. הוא בכלל לא אלמוני אם באמת אכפת לך מהעיר הזאת ואתה עוקב אחרי עיתונים אתה אמור לדעת שדב צור היה חבר מועצה כבר מ1993 כלומר יותר מ10 שנים מתוכם הוא היה 4 שנים סגן ראש העיר והוא התפטר כשהוא ראה שהכסף לא הולך למקומות הנכונים והגיש עתירה לבג"ץ ואפילו הצליח לבטל את אגרת שינוע האשפה. מידע אישי אני יודעת בוודאות שאם דב יהיה ראש העיר הוא יפסיד שליש מהמשכורת שהוא מקבל עכשיו.. הוא סמנכל של חברה גדולה שתאמין לי שהוא מרוויח הרבה יותר ממה שהוא ירוויח בתור ראש עיר... הוא גר במרכז כמו כולנו ומשלם מיסים כמו כולנו והוא רוצה שנפסיק להיות פראיירים בגלל השחיטויות שניצן עושה בגלל שהוא בשלטון כבר 20 שנה ומרגיש שהעיר שייכת לו והוא יכול לעשות איתה מה שהוא רוצה. תראה לי עוד מישהו שקורא להיכל תרבות על שמו בעודו בחיים... אם יש למישהו שאלות מוזמן לשאול ואני יותר מאשמח לענות

cobainos

New member
שאלה

אנחנו עובדים עבור אותו אחד,אז אולי אנחנו מכירים מי את?

hyper active

New member
עדי

אני עובדת במטה שבהרצל... בראשון סנטר.. אבל אני מהמטלפנות לא מהלמחלקות פלייארים וכאלה.

space1

New member
מילה על אולפינר וניצן

הקומבינה הכי גדולה בעירייה, אולפינר שבנה את מרכז רוטשילד למעשה בנה את בתי הקולנוע שם מתחת לכביש!! זוהי חריגה מתחומי המגרש של הקניון ופלישה לשטח משותף (אמנם תת קרקעי, אבל אני בטוח שאם אתם הייתם מקימים לכם מאורה תת-קרקעית מיד הייתם נקנסים)! שערוריה!!

Negative one

אני מסכימה איתך במיליון אחוז, ואגב, אני מכירה אישית את המתמודדים, ויכולה להבטיח, שגם הם ריקים מתוכן. הייתי בפוליטיקה העירונית שלנו בעבר, כמה שנים טובות... הספקתי להכיר את כל המועמדים של היום, ויש לי רק מילה להגיד על כל אחד מהם, שמתאימה לכולם גם יחד... איכס!

hyper active

New member
תראו....

אם יש דבר שהכי מעצבן זה אלה שכול הזמן מתלוננים על כמה שלא טוב להם אבל לא הולכים לבחור ולא נותנים אפילו אפשרות לאף אחד לעשות משהו.... ניצן לא טוב ראיתם את זה מה יעזור לכם אם לא תבואו לבחור? ניצן ישאר ולא תראו אפילו אם המישהו החדש היה יכול לשפר משהו.... לפי מה את יכולה להבטיח לי שהם ריקים מתוכן? תוכיחי לי!! הרי לא הייתה לאף אחד הזדמנות ניצן פה כבר פאקין 20 שנה!!!! מצטערת אבל באמת לא עושה יותר מדי רושם שהיית בפוליטיקה העירונית בעבר.. זה לא אומר לי הרבה... אם היית נותנת הזדמנות למישהו אחר והוא לא היה עושה שום דבר אז היית יכולה לדבר.... אנשים תנסו לצאת לרגע מהאטימות הזאת ואל תבואו ישר בגישה של אנטי כמו שאמרתי מי שיש לו שאלה שפשוט ישאל אני מוכנה להסביר כול דבר ודבר בתוכנית שלו ואיך הוא מתכוון לעשות את זה

Negative one

New member
שמעי אני לא בעד ניצן

אני יודע שהבן אדם הוא גם ראש עיר מושחת שלא תורם כאן כמעט בכלום. ודב צור הוא כן מהמוכרים,אבל יש מלא מועמדים אחרים שאין לי שום מושג מי הם. אני קראתי באתר של דב צור את המצע שלו. הצעת "ההתיעלות" שלו תעלה על חשבון עובדי ציבור,ולא על חשבון העסקנים והאנשים עם הכסף. הציבור הפשוט הוא שיפגע,ואני לא מאמין שעל ידי פיטורים של כמה מזכירות באמת תבוא הישועה למיסים. קיצוץ המשכורת לא יבוא על חשבונם של בכירי העייריה,ואני באמת רוצה לראות אם דב צור יבחר כמה הוא יהיה מוכן לקצץ במשכורת שלו. אני ראיתי את הדרך של הפוליטקאים,אולי לא בהכרח בראשון,אבל במדינה בכלל. כמעט כל ההבטחות נזרקות לפח לאחר שהם נבחרים. את הבחירות האלה יכריעו הפעילים הפוליטים,הם לא רק אלה שמנסים לשכנע את הציבור,אני מאמין שהם יהיו רב המצביעים,ממי שיטריח עצמו להצביע בכלל. אם מתארגנת כאן קבוצת פעילים גדולה יותר מזאת של ניצן,אולי אז דב צור יכול לזכות בבחירות. מצטער,אבל אותי לא תצליחי לשכנע.

hyper active

New member
aשמע גם אני לא בעד ניצן.. חח

בקשר לשאר המועמדים.. תראה יש 3.. ניצן ,דב וביטן כל השאר בכלל מתמודדים לחברי מועצה נתחיל מזה... ביטן לא כ"כ מוכר השניים הרציניים בעיקרון הם ניצן ודוב. הצעת ההתיעלות שלו לא תבוא על חשבון עובדי הציבור מסיבה אחת פשוטה.. הוא לא הולך לפטר אף אחד. הוא אולי יקצץ מהמשכורות המפוצצות והלא חוקיות של הבכירים ומה שבטוח לא יהיו לו 11 מזכירות. כל שעה יש פרישה טבעית של מאות עובדים,הוא פשוט יקלוט פחות עובדים חדשים ורק את אלה שצריך ולא את חברים של ניצן מה שקורה עכשיו. דב לא עושה את זה בשביל הכסף אם רק כסף היה חשוב לו הוא לא היה רץ כי אם הוא יהיה ראש עיר הוא רק יפסיד מזה... הוא יקבל הרבה פחות ממה שהוא מקבל עכשיו. תראה לא טוב לך עם ניצן נכון? אז ככה או שאתה נותן הזדמנות למישהו חדש או שיהיו עוד 5 שנים מבוזבזות. לניצן יש את החברים והמשפחה של החברים שהוא משלם להם ומביא אותם לעבוד בעירייה לנו אין את זה כי מה לעשות שדב צור לא היה מושחת כשהוא היה סגן ראש העיר ולא הביא את כל החברים שלו והחברים שלהם לעבוד יש לנו רק את התושבים שאכפת להם.. תחליט מה שתחליט אני אכבד את זה פשוט נראה לי חבל.

למעלה