שמעו, אני מעביר ביום שישי פעולה

שמעו, אני מעביר ביום שישי פעולה

למשהו כמו 40 חניכים, כיתות ד´-ח´ שלא מכירים אחד את השני. צריך איזה הפעלת הכרה\שבירת קרח קצרה (5-10 דקות) שאפשר לעשות בלי לקום ובחדר קטן. תביאו משהו איכותי כי אני לא מכיר בכלל משחקים.

יש לי משחק מגניב, בלי קשר לבקשה שלך

מביאים הרבה ביצים, מעמידים חניך אחד באמצע המעגל וכולם צריכים לזרוק עליו את הביצים, לא ביחד, אחד אחד, והוא צריך להתחמק... מה שהם לא חושבים עליו זאת העובדה שהוא עלול להצליח להתחמק, ואז הביצה תפגע בחניך אחר, ואז הוא נכנס לאמצע... מתאים לפעולת לכלוך... ערך מועבר? לא יודע... Aiming?

אתה בכח מנסה שיעיפו אותי מהצופים ?../images/Emo8.gif

נתנו לך לעשות את המשחק הזה... נשמע משחק שטוב בעיקר בעצבן הרבה הורים ומרכזים זקנים. אפרופו Aiming, כחלק מתהליך המילטריצזיה שעובר על רשת החינוך של אליאנס (דוג: בגיאוגרפיה גמרנו חומר של חצי שנה על דמוגראפיה של ארץ ישראל בלי מילה על הרשות הפלשתינאית, וזה לא שאני אומר שרק ליכודניקים תומכים באלימות, אבל רובם) אנחנו יוצאים מחר למטווח ליום שלם

noa_n

New member
יש לי רעיון חמוד.... אבל,

אבל צריכים לקום בישבילו, מחלקים לשתי קבוצות (ואם זה 40 ילדים אז אולי עדיף לשלוש) לכל קבוצה נותנים שטח משלה, ועושים מלחמת נעליים! כולם מורידים נעליים ומתחילים ליזרוק על הקבוצות האחרות, כשרואים שמתחיל קצת באלגן או שלילדים נימאס מפסיקים כמובן, והקבוצה המנצחת היא זו שבישטחה הכי מעט נעליים. עשו אז זה לגדוד שלנו בפעולת פתיחת-שנה וממש אבל ממש נהננו והפועלה זרמה אחרי זה עם מלא צחוקים על המישחק, זה היה ממש מוצלח.

תגידו, מה קורה לכם, אתם מנסים להרוג

מישהו? את יודעת איזה סימן כחול יכולה פגיעה של נעל (או ביצה) להשאיר. בכל מקרה, כבר גייסתי כמה רעיונות, תודה על הניסיון.

למעלה