שמעו!!! אתם התקווה האחרונה שלי!
!

RocketNet

New member
שמעו!!! אתם התקווה האחרונה שלי!../images/Emo70.gif!

בבקשה בבקשה בבקשה... נתנו לי עבודה בספרות, והיא למחר!!! העבודה היא לקרוא את הספר "לאהוב עד מוות" של דבורה עומר ולענות על כמה שאלות, אבל הבעיה שלי היא... שגיליתי את זה היום, וזה ספר של 256 עמודים, אז הבקשה שלי אליכם, אני ממש ממש מתחנן, שתענו ליי על שתי שאלות קטנות (מי שקרא את הספר כמובן), אבל אני עכשיו אומר, שאני יודע שזו חוצפה לבקש אז מי שלא רוצה לתת כי הוא חושב שזה לא תודק וכולי, שלא יתן! כי אני יודע שזה ממש לא יפה... ואתם התקווה האחרונה שלי, מה עוד יש לי לעשות??? אז בבקשה השאלות הם: - כתבו על אחד משני סיפורי ההעפלה הבאים: סיפורו של הילד הקטןן או סיפורו של חיימקה. - הסבירו את המושגים הבאים בהקשר של הספר: תוכנית חלוקה, הפלמ"ח, השבת השחורה. אני שוב אומר שאני ממש ממש ממש מתחנן!! ומי שלא רוצה לתת שלא יתן... אז בתודה רבה רבה רבה רבה מאוד מראש!!! מור אדיב... זה ממש חשוב!!

ציפי ג

New member
קראתי מאוד מזמן

אז אני לא רוצה לגרום לך לציון שלילי. עצה שלי זה לנצל את כושר הביטוי שלך כדי להסביר למורה את הפספוס, ולבקש אורכה של מספר ימים, לקרוא את הספר המרתק, ולהגיש עבודה פרי כפיך. או אופציה שנבחרה על ידי הרבה פעמים, זה פשוט לא להגיש ולקבל ציון שלילי. לבחירתך.

למעלה