שמעו בעיה

access

New member
שמעו בעיה

טוב..אקצר (ואוסיף שנה טובה וסוכות הבא עלינו בשלום שמח..!) אני(כיתה ט) מאוהב כבר שנה באחת שנתיים מעלי (יא) אני יודע שזה יותר אהבה מאשר דלוק עליה כי הייתי דלוק על המון אבל לא כמו ההרגשה שיש לי עליה. היא בקושי מתייחסת אלי ואני יודע בבירור שהסיכוי שלי איתה הוא מאדד מאד נמוך What should i לעשות?

wildflower**

New member
אם להגיד לך את האמת... ../images/Emo60.gif

אני בתור אחת שלומדת ביא´........ לא הייתי יוצאת עם בחור ששנתיים מתחתיי..... מה אני אגיד לך?פשוט לא הייתי נמשכת אליו..כי באופן טבעי.ואין לי מושג למה זה..בחורות נמשכות לבחורים גדולים יותר... אז מה שאני מציעה לך זה לשכוח ממנה....... אני לא חושבת שיהיה לך סיכוי איתה...... יש עוד הרבה בחורות בעולם....... וחוץ מזה...אני לא מאמינה שאתה יכול להתאהב בה ככה..אתה צריך להכיר את הבן אדם כדי להיות מאוהב בו....... :) אוהבת בר:)

עדן*

New member
צודקת..

אני מצתרפת לדעתה של בר... ולא בגלל שאתה לא חמוד או חתיך, אלא בגלל שזה המין האנושי ועוד בגילנו. רו הבנות (כדי לא לעשות הכללות) מעדיפות ובמיוחד בגיל הזה, בנים גדולים מאיתנו. ואם אתה קטן ממנה ועוד בשנתיים לא נראה לי שהיא תשים עליך.. לדעתי--- תשכח אותה... ואם יצא בניכם משהו תעדכן אותי ביי עדן

המרחפת

New member
מצטערת חמוד...

אבל בר ועדן צודקות... בתור אחת שפה ושם היו לה קטעים עם טווח רחב של גילאים, אם שנה שנתיים למטה או כמה שנים למעלה, לא הייתי בונה קשר עם אלו שהיו קטנים ממני... אם זה בגלל בגרות (אני לא אומרת שאתה לא בוגר! אבל באמת שיש הבדל בין בן בן 15 לבין בת בת 17), או אם זה בגלל שזה פשוט לא היה זה. אני חושבת שזה מקרה, שפשוט אין לנו מה לעשות ברגע זה. ברוכה הבאה למועדון של אלו שמנסים למצוא את בני גילם. המרחפת

נכון

אני אישית לא הייתי יוצאת עם אחד בז´. לא בגלל הגיל. אלא בגלל המנטליות. למרות שיכול להיות יוצא מן הכלל. גלית

נריה_ה

New member
בניגוד למה שאמרו לך קודם,

אני ממצליץ לך לבוא ולדבר איתה ישירות. מה יש לך להפסיד?

access

New member
הוספת מידע..

טוב חברה יש לי הערות כאן: נתחיל בזה שמישהו אמר שאני לא יכול להיות מאוהב בה אם אני לא מכיר אותה...למי שכתב את זה אני כן מכיר אותה...... חוץמזה אני רוצה לציין שאני הייתי עד למערכת יחסים של זכר מכיתה ח ואחת מכיתה י אז הבלתי אפשרי שלכם קצת נופל עוד דבר...זה לא הפרשי הגיל...זה הגילאים עצמם....נגיד אם אני 21 ומישהי 23 זה כבר שונה לא? אני יודע בכוונה הגזמתי..אין צורך לומר תזה...פשוט רציתי לדעת אולי מישהו יכתוב "חכה שנה או שנתיים" או משהו בסגנון שלכם....אקסס

המרחפת

New member
חכה שנה שנתיים...

אלה הגילאים עצמם (14-16 או 15-17), ולא השנתיים הפרש. אבל, בימינו, הכל אפשרי. המרחפת

לך....

אני מסכימה עם הדעות של האחרים... ההפרש כשהוא ההפך הוא משמעותי ,לפחות לבחורה ואני מדברת ממבט ראייה של בחורה... לכן תעבור הלאה, יש עוד הרבה "דגות" בים.......
ובהצלחה ענת

access

New member
וואלה!? איך לא חשבתי על זה קודם!!

באמת נראה לכם שאני יכול לקרוא את המילים "נסה שוב" ולנסות שוב? החיי אהבה שלי זה לא חיש-גד-לוזר בסדר???

תראה.........

ברור שאהבה זה לא משחק מזל אבל לפעמיים צריך לדעת מתי להניח למשהו ולהמשיך הלאה... גם אם אוהבים..... חוקרת

למעלה