שמעו יש קארד אש ב156....

זקס11

New member
גם פוקס 5 הולך להיות אש.וזה עוד שבועיים!

קרב אליפות מסקרן ב LW בין ערס דיאז להנדרסון. עבורי זה תקדים, כי זו הפעם הראשונה שאהיה בעד הנדרסון.
וגם גוסטפסון מול שוגון, ורורי מקדונלד מול פן. פן נהפך לסוג של גייטקיפר ב WW, וזה מעניין לראות מה לרורי יש להציע.
וגם יש קרב של לוחם שאני מאד אוהב , האימורטל בראון, אחרי שהוא הצליח להשיג שלושה נצחונות.

depresia

New member
אם רורי מפסיד פה - יתגלה כפלופ

למרות שאני לא מאמין שזה יקרה.

BeniTaz

New member
גם אם יפסיד, רורי לא פלופ

נראה לי שראינו ממנו מספיק כדי לקבוע שהוא לא בטוח לא פלופ. והוא לא נלחם נגד איזה לוחם חלש, זה בי ג'יי פן. ועדיין הוא פייבוריט, אבל לא פייבוריט גדול.

udi102

New member
איזה זלזול בפן ...

יש לי תחושה שהוא הולך לפרק את רורי ,הבחור לא מבוגר ולא שכח להלחם פשוט פרנקי הוא מאצ אפ לא טוב עבורו ,וGSP הוא אגדה לא בושה להפסיד להם .

cat food

New member
פוקס 5 אש לחלוטין

בנדו - ערס דיאז: קרב טוב, אני צופה שהנדרסון יזרוק את דיאז לכל עבר כמו שדון היון קים עשה לו.
גוסטה - שוגאן: אחלה ציוות. סוף סוף ערבוב של הדור החדש עם הישן.
מקדונלד - בי ג'יי: את בי ג'יי לא מעניין מאזנים, הוא תמיד מבקש להלחם נגד השמות החזקים. אני מאוד מעריך אותו על זה, אבל בשביל לנצח הוא יצטרך לתת נוקאאוט לרורי, וזה יצטרך לקרות סיבוב ראשון או שני.
מאט בראון - מייק סוויק: שני ברולרים קטנים, דוג פייט ביי דפנישן. מאט בראון אחרי רצף של קטסטרופות על הקרקע והכנעות שאכל על ימין ושמאל, הצליח לצאת עם רצף של נצחונות. האמת ה-UFC השאירו אותו למרות רצף ההפסדים רק בגלל הסיגנון והאופי שלו. בעונה שלו בטאף לא קראו לו אימורטאל. קראו לו מאט "מאדרפאקניג" בראון, שזה ניק ניים הרבה יותר מתאים לו.

isrhammer

New member
אירוע מעניין..

קשה לי לראות איך דיאז לוקח את הקרב עם מול האטלטיות של הנדרסון.

כמעריץ של שוגון אני מאוד דואג... מאוד.. אחרי הקרב האחרון של גוסטפסון נראה שלשוגון יש קרב מאוד קשה מול לוחם חכם עם כושר מעולה וריץ' עוד יותר טוב.

מקווה לטוב

מקדונלד - פן: זה סוג הקרבות שאני לא אוהב, לוקחים כוכב עולה ושמים אותו מול לוחם עם יכולת ורזומה מפחיד - אחד משניהם הולך להפסיד בגדול ויש להם הרבה להפסיד.
מול פן לא צריך לשים לוחם עולה שיכול להוריד אותו דרגה ולהיפך, צריך לתת לצעיר קרב מול לוחם פחות דומיננטי.
הפסד למקדונלד זה עצירת ההתקדמות והפסד לפן זה פגיעה ברזומה.. נראה כמו קרב שיכלו לוותר עליו

באסטר1

New member
לגבי פן-מקדונלד

זה מזכיר לי קרבות שהייתי רוצה לראות אבל בגלל שאהבתי את שני הלוחמים לא הייתי רוצה לראות תקרב או לפחות הייתי מקווה שיגמרו בהחלטה כדאי שאף אחד מהם לא "הושפל"

פן לא יקבל קרב על התואר תיהיה בטוח שהוא בא לאתגר את עצמו ובעיקר בגלל הרצון להלחם
כל מי שמתאמן וכן עושה קרבות יכול להגיד לך שפרישה זה הדבר הכי קשה אתה יכול ללכת לשנה אבל אז אתה מתגעגע לזה בטירוף טו מאץ'
לפן אין מה למכור היום במחלקה הזאת כולם יותר גדולים ממנו , ההיאבקות שלהם עדיפה , בעבר איפשר היה לקחת אותו היום זה כבר אפשרי.

יש לו הכל לפן מבחינת טכנית וכוח מה שאין לו ולא היה לו לעולם זה כושר ובלי הכושר אין לו מה לחפש מעל 3 סיבובים שלא לדבר שלוחמים עם כושר עדיף יעשו לו בית ספר אחרי הסיבוב הראשון
פן ביום טוב (שיש לו כושר באמת ) מנצח את 97% מהמחלקה
ראינו מה עשה לפיץ' שהיה לו כושר ראינו מה עשה לדיאז שהיה לו כושר
פן הוא כריש אבל ...לא יודע הפסקתי להאמין שיהיה לו כושר כמו שצריך בטופ

iAsaf1

New member
אחלה של קארד לחנוכה

גישגוש

New member
אחלה פייט קארד!

מקווה שלא יהיו פציעות...
אני זוכר את ה-UFC 146
זה נראה לי היה הקארד הכי מטורף שראיתי אי פעם.
חמישה קרבות של HW!!
ואז פסלו את אוברים ושמו את פרנק מיר להתמודד על החגורה..
בסוף מ-5 היו רק 3 קרבות של HW
זה היה כלכך מבאס.......

מרקו בי

New member

סה"כ הufc לא תמיד אשמים שיש פציעות, היו הרבה קארדים קסומים שהלכו לפח בגלל פציעות/סמים. הם ניסו לבוא לקראת הלוחמים בקטע של הביטוח, ככל הנראה הלוחמים מנצלים זאת שהם כאילו פצועים ומקבלים שכר מלא מהביטוח. כמובן שיש טעות שיווקית שהיא המחלקות הקלות שמספקות הרבה קרבות לא מעניינים על הנייר, חוסר השקעה במחלקות הכבדות, כל עוד הם לא מרגישים את זה בכיס (ולדעתי הם לא, אולי הם לא בעליה אבל גם לא בהתרסקות כלכלית), נמשיך לראות את המגמה הזו, בודאי שאין להם תחרות.
צריך גם לקחת בחשבון שהארועים הכי טובים של הufc הם בתאריכים האלו של סוף ותחילת שנה, תקופת החגים בארה"ב. וב אזור 4 ביולי

moriarty

New member
אני חושב שאפשר להמר בקלות על אבנס,

אוברים, ואריק סילבה. אלה ההימורים הקלים יחסית.
בין האחרים - אני מהמר על אלדו ופיץ'.

למעלה