שמעו כולם

נישה4285

New member
שמעו כולם

שמעו כולם, עזבו אתכם מי יותר טובה, מה שמעצבן פה באמת זה החוסר מקצועיות והזלזול ברמת האינטילגנציה של הקהל, כאילו שלא היה ברור שהעיפו את שני כי יש שם משהו מסריח... פתאום משום מקום הם התהפכו ב 180 מעלות.... הכל מכור וימשיך להיות מכור.... חוסר צדק יכול לשגע אותי!!!! איך פתאום אסף שהוא מבין בשירה ומוזיקה מחליט שאילנה שרה טוב יותר משני? ציפי החליטה להעיף אותה בגלל הקטע עם הקאמרי ובטח גם אלדד... הכי הכי מקסימה בתור שופטת זו חני נחמיאס.

dekel10020

New member
אתה צודק להחרים הופעות של גריז,בית לסין ואסף

אתה צודק צריך פשוט להחרים את כל הצגות של בית לסין, גריז ואסף אמדרוסקי רק ללכת להצגות של חני נחמיאס . היא אמיתית והיא כנה , שאר לא החלטים דקל

insane sanity

New member
הכול מתפקד אצלך? :)

קודם כל זו תוכנית טלויזיה וכמו כל תוכנית שכזו יש מטרה של כסף בסופו של דבר (יותר רייטינג ואסאמסים). שני הייתה מועמדת להדחה לפני מספר תוכניות והשופטים הצילו אותה, כך שלולא הם היא כבר מזמן לא היתה מגיעה לחצי הגמר. בנוסף בתוכניות האחרונות היא מוקמה שלישית אחרי רויטל ואחרי כנרת. מה לעשות שהרבה מהצופים בבית לא אוהבים את שני. אז אולי יש כאלה שכן, כמוך, אבל עדיין זה לא מספיק.ככה זה. ;) עכשיו, לדעתי, צריך לראות התפתחות והתקדמות אצל מועמדים בתוכנית ריאליטי. אם נסתכל בתוכניות הראשונות, שני מבצעת בדיוק אותו דבר. לעומתה אילנה, רויטל וכנרת שמראות צדדים נוספים, מגוונות ורואים שהן עשו צעדים משמעותיים בתוכנית. להן הגיע יותר, זה הכול. שני טובה, אבל לא מספיק וזהו. לא צריך להתמרמר בגלל שהמועמדת שלך לא עלתה. קורה. ממשיכים הלאה.. אבל מלהיות קצת עצובים למחרימים את כל המחזות וההופעות של השופטים האלה. נו באמת. קצת פרופרציות אנשים. :)

dekel10020

New member
תגובה חריפה insane sanity

אני חושב שציפי פינס פחדה ששני תקבל יותר נקודות מרוטיל או כנרת ולכן היא בחרה באילנה שידעה שאין לה הרבה קהל ולא תהיה הבעייה הזאת . כי לא רצתה שתיהיה הדחה בין כנרת לרויטל בגלל שהיא פחדה וכן אני מחרים את כל הצגות של בית לסין בגלל ציפי פינס וכל הופעות והמוסקיה של אסף אמדרוסקי בגלל השיפוט הלא אוביקטבי . דקל

נישה4285

New member
עוד משהו

הכי מבאס שאנחנו לא יכולים להשפיע בשום דרך..... אתם תראו שגם בסוף יהיה אותו הדבר עם שחר ישי, הרי הוא כל כך מתאים לתפקיד ובסוף הם יבחרו ביונתן פז בוגנים..... (כי זה מה שהם רוצים) הרי לולא השופטים יונתן היה עף מזמן... ועוד דבר אם זכרוני אינו מטעני, יונתן כבר שיחק את התפקיד של דני זוקו בעבר וכינרת הייתה אמורה לשחק לצידו וזה לא יצא לפועל, כנראה שהשופטים יגרמו לזה הפעם כן לצאת פועל, ולצערינו הזוג המושלם לתפקיד (שחר ושני) לא יתקיים :(

למעלה