שמעו מה קרה..

שירקית

New member
שמעו מה קרה..

הלכתי לצעוק (מגיע לה) על המדריכה השווה שלי...ושאלתי אותה למה אותנו לא "גייסו" לחלוץ הנהגתי.. בקיצקץ היא אמרה שהשבוע ידברו איתנו על זה... ושמהגדוד שלי רק שניים יצאו (נראה לי דרך הצבעה) מה אתם אומרים? כדאי לי להציע את עצמי?

מה הקשר??

אין קשר בין חלוץ הנהגה לחלוץ שבטי ...היא יכולה לצאת לשניהם (כמוני) אגב, סליחה על ההודעה ההיא (ששלחתי אותה פעמיים... המחשב נתקע)

דהההה.....

ברור שתציעי את עצמך חלוץ הנהגה זה פצצות לגבות ריסים לתריסים סבבה אגוזים סקס סמים וטל מוסרי! אבל למה רק 2 מהגדוד?? אצלנו כמעט כל הגדוד יוצא?? (שזה כמעט 2... סתם לא...) אנחנו מהגדוד יוצאים ששה או שבעה אנשים... ועוד 3 שמיניסטים 2 שביעיסטים ו3 שישיסטים... נראה לי....

דהההה.....

ברור שתציעי את עצמך חלוץ הנהגה זה פצצות לגבות ריסים לתריסים סבבה אגוזים סקס סמים וטל מוסרי! אבל למה רק 2 מהגדוד?? אצלנו כמעט כל הגדוד יוצא?? (שזה כמעט 2... סתם לא...) אנחנו מהגדוד יוצאים ששה או שבעה אנשים... ועוד 3 שמיניסטים 2 שביעיסטים ו3 שישיסטים... נראה לי....

חחחחחה

חלוץ הנהגתי זה כיף?????? אז למה אמרו לנו לבחור 10 אנשים מכל שכבה וכמעט אף אחד לא רוצה לצאת לזה??? אני בכל אופן לא יכולה לצאת לזה .... והמחנה מתחיל ביום חמישי!!!!!!!!!!

כי אתם מטומטמים!

סתם לא... אבל חבל שאת לא יכולה לצאת זה חוויה... ולאלה שלא רוצים לצאת... אנלא מבינה למה??!! ו... ביום חמישי יש קו"ח (!!!)

שירקית

New member
טוב אז נראה יל שאני אציע את עצמי

למרות...שאני מעדיפה לעבוד ולהרוויח כסף במשך עוד יום

אם אני לא טועה, ביגלל שבהנהגת דר"ג,

עושים את הקורס כשעולים לט´ ובכיתה ט´ כבר מדריכים. נועה.

SuGaRBabe1

New member
זה לא ככה בכל ההנהגה

אני בהנהגת דר"ג, ובשבט שלי עושים את הקורס כל כיתה ט´, ורק בכיתה י´ מדריכים... אבל כמו שאמרתי אני לא בצופים כבר אבל אני אנסה לחזור...

SuGaRBabe1

New member
גבעתיים...

חמשושית אבל כרגע אני לא בצופים [וואי חרשתי על המשפט הזה...]

כי

חלוץ הנהגתי זה יום אחד...ואחריו זה חלוץ שבטי ואני גם לא יכולה לצאת.. כי יש לי קורס אנגלית...

למעלה