שמעו משהו מוזר שקרה לי....

shabaz

New member
שמעו משהו מוזר שקרה לי....

הייתי בתוך בית חולים והרופאה קראה לי להכנס שנכנסתי היא אמרה לי לשכב ולהרפות את הגוף... ואז היא לקחה מן חומר שחור ומרחה אותו על הרגל שלי ונכנסתי לתרדמה זה היה כזה אמיתי ממש הרגשתי איך אני נרדם בחלום....(כן..כן.. נרדם בחלום). חיכיתי שיווצר חלום כי אז הייתי צלול לגמרי (נראה לי שחלמתי שהייתי מודע) ואז התעוררתי. שבז

thila

New member
טוב... ../images/Emo13.gif

טוב...אני לא ממש מבינה. איך ידעת שהיית צלול אם חלמת? ואיך ידעת שהמשחה היתה שחורה באמת אם זה היה חלום? אולי היא היתה אדומה? ואולי אתה בכלל עיוור צבעים? נראה לי שכדאי שתנסה בפורום חלומות. שם ינסו לעזור לך... ובקשר לרופאה שמרחה לך משחה על הרגל... אולי תנסה בפורום פנטזיות. שם ינסו לעזור לך.

ronilush

New member
good one!

חלום חזק ביותר. נראה לי ששווה לך לחזור עליו שוב ושוב בראש לפני השינה כדי לחזור אליו ולהמשיך הלאה בלי להתעורר. הרופאה הזו (אני מקווה שהיא נחמדה) יכולה להיות הדמות המדריכה שלך לתוך חלומות יותר ויתר צלולים ואולי לחוויה חוץ גופית. ביי

אתה בטוח שהרופאה היא באמת רופאה?

אתה בטוח שהיא באמת רופאה ? או שסך הכל היא לבשה חלוק לבן......... מעניין מה היא לבשה מתחת לחלוק

shabaz

New member
היא באמת הייתה רופאה

אבל היא לא מדריכה זה על בטוח למה היא הייתה סרקסטית מדי (למרות שזה מזכיר לי את עצמי) אבל עדיין הם אמורים להיות נחמדים ושטויות לא? שבז

shabaz

New member
ועוד דבר...

זה לא היה משחה.... היא אמרה שזה מרגרינה (?!) אבל אני בטוח שזה היה בצבע שחור שבז

למעלה