שמעו משהו מעניין

שמעו משהו מעניין../images/Emo163.gif

אתמול היה לי יום צופה והיה ממש גורב אדיר... זאת אומרת היה משעמם עד שחברה שלי באה ושמה דיסק של מוניקה ורקדנו כמו מטורפים..(נכון עדי,נכון ימית?) והיה כיף .. ואז נזכרתי שאני אוהבת את מוניקה וחזרתי לשמוע אותם כמו שפעם הייתי שומעת אותם!!! וזה גרוב אדיר... אבל זה לא מעניין אגב ב2.3 יחגגו לי שנה בפורום!!! אוהבת המון... ביי בנתיים

jingle bell

New member
חן לא הבנתי למה התכוונת...../images/Emo6.gif

מה זאת אומרת ... מה הייתה השאלה? ורותם... לא יכולת להוסיף אותי גם בתוך הסוגריים חחחחחחחחחחחחחחחח סוסת פרא מיוחמת רולזזזזזזז!

../images/Emo168.gif

היא אמרה שהיה משעמם... אז שאלתי אותה אם היה לה משעמם ביום צופה...

l a d y b i r d

New member
אני חייבת להגיב ../images/Emo6.gif

האמת לא היה כל כך משעמם אבל בקשר ללרקוד כמו מטורפים אז- כן!!!!!! זה היה כיף ....
ובאמת למה לא הוספת את כיסוף בסוגריים? היי- מזל טוף על שנה!!! (?!)

היה מעצבן כי רבתי עם המדריכה שוב.

והיה משעמם כי אמרו לנו לעשות תחנות להעביר אותם.(איקס עיגול)שהשתנה לאיכס עיגול...כי זה היה משעמם מוות...(אבל לפחות מהתחנה שלי ראינו נוף יפה לים... ולבית שלך חן) ולהדריך קבוצה...(שהיה שוק למוות) הדרכתי ד' בנות 21 בנות זה היה מפחיד ודייי מעצבן והן טיפה פקצות חוץ מאיזה חמישה... והיה הפסקה שזה היה הדבר המעניין שהיה... ישבו שעות ודיברנו.. אני כיסוף הסוסה המיוחמת אמממ ועוד כמה... ובסוף שאח של אחות של אבישי נגן עם עדן הקרווניסט על הגיטרות החשמליות שזה היה באסט באסט והם נגנו משהו גרוב עם זית ירוק... ורקדנו עם המוזיקה שלהם.. ואחרי זה אנושקה(ילדה מהקבוצה שלי) הביאה מוניקה סקס ושמענו כל השבט ורקדנו בהתפרעות בת זולה.... חחחחחחחח וזה בעצם הדבר הכי כיף זה היה לרקוד... אהההההההההה שכחתי לציין ... אני ואנושקה(מקבוצתי) הורדנו את התורן והרגשנו מיוחדות (לא לא מיוחמות כמו הסוסה המיוחמת שלנו כיסוף) חחחחחחחחחחחחח לסיכום!! יום צופה לא היה כזה גרוב .. אבל בסוף היה ממש נחמד.. בעיקר הטקס ובעיקר לפני שההורים הגיעו (כשרקדנו)

ג ו א ט ה

New member
אמממ.. זה לא שהיה משעמם...

פשוט הם שמו דיסק של היהודים התחלה של כל שיר ואז עצרו כי יש שם מילים לא נחמדות ו... יש שם ילדים שהם קצת בכיתה ד'... אז צינזרו ולא היה חביב אז... שמו מוניקה! הפיתרון האולטימטיבי או מה?.. אה רותם... הודעה אישית קצרצרה: היום באוטובוס שי מאוד רצתה להדחף כמו שהיא נדחפה לצופים.. את לא יודעת איזה מצחיק היה איתה אתמול.... היא רק פותחת ת'פה כולם עולים עליה! אני שונאת אותה! טוב אבל זה כבר נהיה הודעה אישית מידי. רק אל תכחישי!

jingle bell

New member
אוקיי עברתם את הגבול!!!../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

אני לא מיוחמת! ואני לא סוסה מיוחמת! ולא הזדיינתי עם אף אחד! ונמאס לי להגיד "הזדווגתי" בגלל שזה מילה נחמדה מדיי! ואתם בעצמכם מיוחמים! לכו תכופפו זין לאחים שלכן! טיפשות! טחח אעלק מיוחמת,הזדווגת עם אלעד נה נה נה רררראבק! אין ביני לבינו כלום ותפסירקו לשים דגש על השם שלו ובכלל עיל שמות של אנשים שלא הייתי איתם!

חוצפנית!!!

זאת הייתה עדי שכתבה על אלעד.. שקוף שהיא אוהבת אותו!! סתם משחקת אותה לא שמה עליו... חחחחחחחחחחח "בנות לכי תביני"(פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) טוב בואי לא נדבר על זה...כאן!!

jingle bell

New member
איך לא?! הא?!

טיפשות! בקושי התקרבתי אליו אפילו כל היום צופה המזדרגג!

jingle bell

New member
הא?! עדי חחחחח מניאקית זונעעעע

מה מסדר?! מה חירמוניישן?!(מחלת האיישן זה שלי אל תגנבי ממני!) היינו מחובקים כמה דקות כי דיברנו אף פעם לא יצא לך ככה?1 הא?!?!?

ממ שטו'טקולה?!?! שטו'טספרייט??!

אפשר להדחף לשיחה שלכם על היום צופה..? ועל החירמוניישן מיזמוזיישן מסדר יום צופה?!?!? דה?!?!?! (בעעע לא הבנתי מה רשמתיייי!!!!! חחחח)

ג ו א ט ה

New member
היי היי! בלי לערב.. מ... דברים...

אני לא זונה! מחלת השיין היא מחלה מדבקת (ודרך אגב אני מהעתיקים.. דור ישן פלוס) ממממ... ת'אמת לא יצא לי.. וכסופה דונט בי כועסה! הכל ברוח טובה!!! (למרות שבאמת התחרמנתם..) אבל הכל ברוח טובה!!! חיחיחי.. אוהפת אותך המון כסופה..... דרך אגב.. השגת את הדיוידי לאחותך החמדמדה?..

jingle bell

New member
היי את! עדי יקירתי חמדתי וכו'...../images/Emo46.gif

אל התחרמנו בכלל אז מספיק עם הסיפור הזה... ואמממממ הדיוידי לא לא מצאתי אבל מביאים לי אותו בוידאו :)))))

למעלה