שמעו משהו שקשור לסי

שמעו משהו שקשור לסי

שני סיפורים שונים שקרו לי היום במספרה: בבוקר היתה לקוחה רומניה מבוגרת, קוראים לה בטי, כשהיא מגיעה היא לא מפסיקה לדבר...ברקע התנגן "רגעי סי", כשראיתי שהיא ממשיכה וממשיכה, התחלתי להגביר את המוסיקה בהדרגה, והיא ממשיכה לספר על בעיות הבריאות שלה, ועל בעלה ז"ל, אני מהנהן בראש כאילו מקשיב לדבריה אך האוזניים קשובות ל-will you, שאני כל כך אוהב את הביצוע שסי עושה לו...עד שהיא התחילה להתעצבן ואמרה לי:"אולי תשתיק את הזמרת הזאת, היא מעצבנת אותי", אמרתי לה:"תשמעי איזה שיר יפה". אמרה :"הזמרת הזו כל הזמן צועקת", שאלתי אותה:"את יודעת מי הזמרת?" ענתה לי:"כן, סי היימן, היא מתאימה לכם הצעירים, היא לא לגיל שלי"......זה היה מצחיק

וזה הסיפור השני :

אחה"צ הגיעה דינה ביטון, אישה נהדרת ומקסימה,בזמן שאני מורח לה צבע, סי שרה ברקע, ודינה מתחילה לספר לי כמה היא אוהבת לשמוע את סי, היא סיפרה לי שלנחצ'ה יש או היתה תכנית בערוץ 7 ברדיו, והוא אירח את סי כשהוציאה את אחד הדיסקים שלה, לא הפסיקה לשבח את שניהם. ואז סיפרה לי שבנה הצעיר נסע למיאמי לשנה, היא מתה מגעגועים אליו, וכשהיא שמעה ברדיו את "חכו לי בנתב"ג" היא בכתה מהתרגשות...אז, בלי ליידע אותה, הוצאתי את "רגעי סי" מהקומפקט, הכנסתי את "תחלמי בגדול" והשמעתי לה את נתג"ג, היא ממש התכווצה מהתרגשות...ואני הכי נהניתי... אוי סי, מה את גורמת לאנשים...

קראתי את "כללי ההתנהגות"

ובאמת שלא הצלחתי להבין במה סקיטו שגה. תוכלי להסביר במילים שלך, כדי שנדע לא לחזור על טעויות?

actress

New member
הוא אמר שאם הוא היה הגברת

הוא היה מתאבד, ומבחינתי זאת נקראת הודעה לא לעניין שפוגעת ואפילו אם זה היה בצחוק עדיין לא אומרים כאלו דברים נהוג לכבד דעות של אנשים באשר הם, גם אם זה לא לרוח אף אחד.

מיכל, את ממש טועה !

את בכלל לא הבנת את מה שהוא אמר. סקיטו אמר לי שכמעט איבדתי לקוחה, בגלל שהיא התעצבנה מהמוסיקה של סי. אח"כ הוסיף בשנינות שגם הוא היה מוכן לאבד לקוחה בשביל לשמוע את המוסיקה של סי - רק במילים אחרות ! המילה התאבדות לא הוזכרה כאן בכל מקרה... סקיטו, תקן אותי אם אני טועה.

actress

New member
צר לי אך אלו הכללים

ומנהל צריך לפעמים להיות עניני ולעקוב ואם כל זה שיש יד חופשית אני עדיין עוקבת ובודקת כי זהו תפקידי.

actress

New member
סי מופיעה לכל הגילאים ולכל

המגזרים, המינים וממש אין אצלה אפליה או שהיא דבוקה לסטיגמה מסוימת, היחוד של סי שהיא אומן שמדבר אל כולם בגובה העינים וכולם אוהבים אותה בגלל היותה בראש ובראשונה בנאדם.

למעלה