שמעו סיפור.

שמעו סיפור.

הקדמה: כבר אמרתי כמה פעמים ואולי לשרי ולקארין בפרוטרוט, על כמה שהפורום הרשמי ביצ'ים ומגעילים אחד לשני ודוקאים סכינים בגב. הם קובעים נניח ביחד שעה לחכות בה בתור ואז כל אחד מגיע לפני השני כי כל אחד תכנן לדפוק את השני וכאלה. והסיפור- אז היום היתה לג'סי הופעה. לא תיכננתי ללכת. זה פתאטח. ידעתי שכל הפלצניות יהיו שם (קרי, ניקי, אנה (שהאחרונות היו אפילו בדאבלין! די!!! תנו לאנשים להיות באמצע!!!) ועוד כל מיני אנשים שאין טעם לנקוב בשמם כי אתם לשמחתכם לא מכירים אותם. (ואם קין יופיעו בארץ והם יבואו גם אני רוצחת אותם במו ידיי!!!!!!!!!!) בקיצור, גבי, שנתקעה אצלי בבית בגלל השלג (סיפור ארוך) הכירה את הלהקה של ג'סי לפני שהוא הצטרף לקין. אז היא ניסתה לשכנע אותי לבוא ולא הסכמתי לעמוד ליד הפתאטיות שהן ניקי ואנה במיוחד! זה היה מפגר. בכל מקרה היום גבי התקשרה אליי ואמרה לי גיתית את חייבת לבוא גם ניקי לא באה וגם אנה, אף אחד לא הולך לבוא בגלל השלג וכו וכו'. קיצר אמרתי טוב נו פאדיחות לג'סי, מסכן. והלכתי.. בקיצור נכנסו למקום עמדתי ליד הבר, ופתאום את מי אני רואה? אנה הגיעה לה!! שקרנית! (מבטיחה לך!) דופקת את ניקי! גבי היתה בהלם שהיא הגיעה כי היא כתבה לכולם שהיא לא באה וכולם עשו הסכם אז שגם הם לא באים.. ואז קרי ולא באה וכל שאר הכאפות וכו' וכו'. אמרתי לגבי- תראי גם ניקי תגיע. כמובן שאחרי חצי שעה מי מגיעה? ניקי! עם עוד מעריץ אחד! חוצפנים! כולם ניסו לדפוק אחד את השני ולהיות היחידים שבאים!!! תראו איזה מזל שאנחנו פורום כזה ואיזה חארות הם ועוד אחד לשני. קיצר הגעיל אותי להיות שם אז המשכתי להצטנף ליד הבר והם היו רחוקות ממני לא בהרבה, יחסית קרוב, אבל לא הסתכלו עליי ולא דיברו איתי. החלטתי ללכת החוצה כי פשוט היה מגעיל להיות שם לידן, התקדמתי לכיוון היציאה, ופתאום מי יורד במדרגות לראות את חברו ג'סי מופיע? ריצ'רד!!!! (מסתבר שהוא בסוף אפילו תופף בשבילו) . נפל לי הלב לתחתונים|! אמרתי אומייגאד הוא ירצח אותי!!! כל כך פחדתי מהמבט שלו וממה שהוא יגיד, ישר רצתי חזרה להתחבא בבר בתקווה שהוא לא יראה אותי!! קיצר כולם התלהבו שהוא שם וכו', אבל הוא היה רחוק מכולם כי הוא קלט שבאו מעריצים של קין ולא היה נראה שיש לו כח לאף אחד. והוא הלך עם חברים שלו לצד. ואני סתם עמדתי לבד קצת קרוב לכולם אבל כולם הפנו לי את הגב (שנאמר, אם הם ביצ'ים אחד לשני למה שיהיו נחמדים אליי?) שתיתי לי את המשקה שלי והסתכלתי על החדר. פתאום בטעות אני ראיתי את ריצ'רד רואה אותי ומתקרב לכיווני (כדי לצאת מהאיזור שהוא היה בו) ולא התכוונתי להסתכל לכיוונו! ואמרתי כזה שיט, אז הפנתי מהר את הראש לצד שלא יחשוב שאני עוקבת אחריו. פתאום אני קולטת שהוא בא אליי במיוחד!!! והוא כזה חייך חיוך רחב בטירוף ואמר "היי!!! מה שלומך??" ואני כזה
ואז התעשתי ואמרתי הכל בסדר מה שלומך? והוא חייך ממש חיוך גדול והמשיך ללכת. אתם קולטים, הוא בא במיוחד לומר לי שלום והוא לא הלך בכלל לשאר המעריצים אפילו שהם היו לידי!!!! יאו! זו היתה כזאת הקלה כל כך אבל כל כך פחדתי ממנו!!!!! איזה חמוד הוא (נראה לי
) וואו. אני עדיין בהלם! אני מקווה שזה אומר שהוא לא שונא אותי ולא שונא אותנו !

justin9

New member
ווווווואוווווו גיתה!!! ../images/Emo6.gif

חחחחח את לא מבינה איך התלהבתי וסיפרתי עכשיו בבית את התקרית! כמה מגניב!!! איזה מאמי!!! הוא זוכר אותך ומחבב אותך!!!! יאאאא מי היה מאמין שנגיע לזמנים שריצ' ממש יבוא אלייך וישאל לשלומך
(אוקיי זה קצת נשמע מתנשא אבל זו לא הכוונה אני ממש ממש מתרגשת!!!) בטח הבנות הדוחות ההן אכלו את ה-
טוב שאת מתרחקת מהחבורה הנוראית הזו, מה הקטע המסריח הזה להתנהג כמו ילדים בני 5.. פשוט מזעזע אני רק לא מבינה למה כל כך פחדת ממנו?

זה באמת מגניב...! והם באמת מפגרים

זה אפילו לא הקצה של מה שהם עושים.... ושתבינו שהם בני 35 פלוס! הכי קרובה אליי בגיל זו גבי (שבתגובה לקארין אני אפרט קצת עליה) והיא בת 27! והיא אפילו יותר נורמלית מהם (עד רמה מסוימת) ולמה פחדתי? השטף שהוא שטף אותי אז בקוקו בויכוח ההוא היה כל כך נורא, אי אפשר לתאר (וזה גם היה מפחיד כי הוא די היה רציני ועיקש ולא חביב בשום אופן) ומאז המבצע בעזה... אם הייתם יודעים איך התקשורת פה מציגה אותנו ואיזה מפחיד זה להיות ישראלי באירופה בזמן האחרון... כל כך פחדתי ממה שהפעם יהיה לו לומר! וגם ממש נלחצתי פתאום שאולי הוא לא רק כועס עליי בגלל המבצע אלא גם אולי בגלל המכתב שאז כתבתי לו, שהסברתי לו למה זה לא היה יפה שהוא צעק עליי אז... בקיצור ממש פחדתי....

justin9

New member
הבנתי אותך..

וואיי זה לא ייאמן איזו חוויה קשה נשארה לך מאז ההתפרצות ההיא
משוגע- קוקו
כל כך קשה לדמיין את הסיטואציה אבל בהחלט אפשר להבין כמה לא נעים זה היה
אבל לפחות הוא משתפר...
(אני מקווה) איזה אנשים חסרי חיים GOD!!!! בני 35 + אוי ואבוי.. מסכנים קין שיש להם כזה קהל מעריצים חולה נפש.. הם כל כך צריכים להכיר אותנו..
אין על הפורום שלנו

יופי! עכשיו הסיוטים שלך מריצ'י יפסקו../images/Emo3.gif

ודי הן באמת חארות האלה מהפורום הרישמי. איכ, פשוט מגעיל. אבל סיכמנו שלא תלכי כי זה פתאטי! נראה לי גם גבי הזאת ברמה של הפאקצות האלה מהרישמי.. סתם פתאטי
ואיך הייתה ההופעה אם כבר? נהנית לפחות? ונהגת באמת בחוכמה כשהצטנפת לך ליד הבר! נחמד מצד ריצ'רד שבא לתמוך בג'סי.. ויוו איזה חמוד הוא! פעם שניה כבר! את רואה הוא לא שונא אותך כלל.. למרות שההתנהגות שלו עכשיו נראה באה מתוך רצון לכפר על איך שהוא התנהג אליך בהופעה אז.

תקשיבי, זה הכל בגלל גבי. היא התחילה לעצבן

אותי שוב. היא החליטה שהיא הולכת ל12 הופעות מתוך 14 בסיבוב הזה. מטורף. אפילו קרי וניקי ואנה (ודבי וכולם נו אבל שמות בטח לא אומרים לכם כלום) הכאפות הלכו על פחות. איזה נסחפת. זה פשוט לא כיף! אבל בכל זאת היא עשתה את זה, שכל. מה שקרה השבוע הוא- כשהיה את סופת השלגים המטורפת כל התחבורה הציבורית בלונדון קרסה. גבי היתה אמורה ללכת באותו הלילה אליה הביתה לאסוף כרטיסים לבורנמות' (כי היא השאירה אותם בבית) ואז ללכת לשם יום למחרת. אבל היא נתקעה בלונדון בלי אפשרות לצאת ובלי מלונות כי אף אחד לא הצליח לצאת מלונדון וכל המלונות היו בתפוסה מלאה. אז היא התקשרה אליי ואני ממש שמחתי שהיא עשתה את זה כי מסכנה אני לא יודעת מה היא היתה עושה אחרת! אני הייתי מתה מפחד! עכשיו במאמר מוסגר- שבוע הבא שרי ודפי הולכות לבוא אליי לשבוע ולישון אצלי. מלכתחילה ביקשתי מהשותפות שלי רשות, כי זה בכל זאת להביא שתי בנות לגור איתנו 7 ימים בדירה שזה הרבה וגם יכול להפריע ממש, אבל הן אמרו שממש אין להן בעיה.. קצת לא היה לי נעים ששבוע אחד ישנה אצלי מישהי לילה ושבוע אחרי זה ישנות שתי בנות, כי זה קצת חוצפני אבל בקטנה! בקיצור, למחרת היום, בגלל שגבי לא הלכה לקחת את הכרטיסים היא לא הלכה לבורנמות' אבל ציפיתי שהיא תלך הביתה ומשם תמשיך לקרדיף! אבל לא!! היא התנחלה בלי לשאול יותר מדי!! ותכננה להישאר עוד לילה ואז למחרת ללכת ישר ממני לקרדיף... מה היה לי לעשות נגד זה??! הייתי חייבת להסכים (אפילו שהיא לא שאלה כלום אז למה בדיוק להסכים? אולי להשלים עם העובדה שהיא קבעה!) אוף היא בזבזה לי את החופש שהיה לי מהשלג וגם הייתי צריכה לבדר אותה כל הזמן
איזה כאפה!! בכל מקרה, למחרת בבוקר כשהיא פנתה ללכת לקרדיף, היא שאלה אם היא יכולה להשאיר אצלי חלק מהדברים ולבוא ולאסוף אותם ממני ביום חמישי כשהיא באה להופעה של ג'סי בלונדון.. אז אמרתי לה סבבה בטח למה לא. וכמובן שחשבתי שהיא תבוא לפני ההופעה לקחת ! חיכיתי כל היום אתמול שהיא תתקשר והיא לא התקשרה... ואז ב5 התקשרתי אליה (כי ההופעה היתה ב7 והיא לא הגיעה עדיין לקחת את הדברים) אז אמרתי לה, נו את באה לקחת את הדברים? והיא אמרה אה לא עוד מעט ההופעה ואז היא התחילה לנסות לשכנע אותי לבוא וסיפרה שזאת לא באה וזאת לא באה והראתה לי שהם כתבו שהם לא יכולים להגיע. ואמרתי לה טוב נו, ואם אני באה אז להביא לך את הדברים להופעה? *שתיקה מהצד השני* אז המשכתי לשאול- או שאולי את תבואי אחרי ההופעה לקחת אותם? *שתיקה ומלמול ריקני* ואז נפל לי האסימון שהיא תכננה פשוט שוב לישון אצלי!!! בלי לשאול כלום!!! ומה הייתי אמורה לומר לה? לא, תחזרי ב12 מההופעה ולכי תחפשי אוטובוס? זה היה כל כך חצוף ומעצבן!!! עכשיו ממש לא נעים לי מהשותפות שלי אני חצי חודש משכנת אצלי תיירים! והכל בגללה! זה גם למה הייתי בצד בבר בהופעה כי הייתי עצבנית ולא רציתי בכלל להיות שם... ולא כל כך נהניתי.. לג'סי יש קול מהמם אבל השירים שלו מעניינים לי את הברך וגם ככה הוא שר רק איזה 5 שירים ואז עלתה הלהקה שאותה הוא חימם (וגם הם שעממו) זהו ובכלל כל הזמן גבי אמרה שג'סי מכיר אותה וכו' וכו' אבל הוא בקושי דיבר איתה אתמול, נראה לי היא חיה בסרט ומעצבן אותו כבר שכל הופעה היא וגם כל הניקי ומה שמם באים. אוך הוא בכלל לא התייחס אליה איזה טעות שהלכתי לשם אפילו, היא סתם הגזימה! אבל לפחות היא לא דוקרת סכינים בגב. ובלי נדר שרק לא תעיז לבקש לישון אצלי יותר כי זה עלה לי על העצבים ואני לא רוצה שהיא תבוא יותר לישון אצלי היא פשוט מציקה!!!! (וגם היום איחרתי לעבודה בגללה!!!!!!
) אוף אני פשוט לא מאמינה היא הרסה הכל וכל כך לא נעים לי עכשיו מהשותפות שלי!!!!!!!!!!!!!
אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה את אכסניה?

איזו חצופה היא! אם אני הייתי היא לא היה נעים לי להשאר אפילו לילה אחד וגם אחרי זה הייתה מודה באיזושהי מחווה. אבל ללון 3 לילות (כבר הספקתי לספור..), או יותר נכון לקבוע שהיא ישנה אצלך זה ממש חוצפה! ועוד בכלל שהרסה את היום החופשי שלך ואיחרת לעבודה..
תבהירי לה את זה שזה לא יכול להמשך כך למרות שהיא נחמדה וכו' (תתרצי לה שזה לא את אלא שזה השותפות, למרות שזה גם נכון, אבל ניחא!) וחלאס, היא מטורללת! כמה הופעות אפשר לראות? וואו, כמה כסף היא מכניסה לקין
והיא באמת חיה בסרט. לעבור מדרום אמריקה לסאסקס בגלל להקה זה פשוט אובססי!!

יאו אתם לא מבינים עכשיו חזרתי הביתה ונזכרתי

שגם היום היא השאירה דברים אצלי! באמא שלי היא לא ישנה אצלי גם שבוע הבא אפילו אם היא באה אליי בחצות!!! יש לי את שרי ודפי. יאו היא ממש מהמגזימים!

justin9

New member
וואוווו ../images/Emo2.gif

אני מרגישה לא קשורה כי אני בקושי יודעת על מי מדובר... אבל כל כך התעצבנתי בשבילך.... תהיי בריאה גית, אני הייתי חוטפת התקף.. כמה מניפולטיביות בבחורה אחת... אבל לא נורא, עשית מעשה טוב - סתם היה לא נעים אם היא הייתה נרצחת באיזו סמטה (כנראה ע"י ג'סי) כי לא היה לה איפה לישון
אההה ואהבתי את השימוש הרב ב"כאפות"
הזכרת לי כמה היא כיפית...

וואו!!! עוד נקודות לזכותו של ריצ' ../images/Emo9.gif

איזה יופי שמתוך כל הבאסה הזאת וגבי המעצבנת (אני חושבת שצפיתי את זה שהיא תהיה כזאת כבר מזמן...
) לפחות יצא משהו נחמד!!! חמוד ריצ'!!
וכל השמות של הבנות מהרשמי נשמעים כמו שמות של איזו להקת בנות מדרגה ז'
אני חייבת לראות אותן! נקים מועדון שנאה משותף!!!

תראי אני מדברת עכשיו מעצבים כי בגללה השותפות

שלי הולכות להיות עצבניות עליי בטירוף אפילו אם הן לא יאמרו, אבל היא לא עושה את זה מרוע היא עושה את זה מפעירות וגם מכסילות וחוסר טאקט, אבל זה לא שהיא מחפשת איך לנצל, בסדר שיהיה. האחרות תכלס פי אלף יותר דוחות! תמיד שנאתי אותן ותמיד אשנא. רק אנדרו, הוא גם נחמד אליי וגם מספק לי מידע שוטף. הידד. (וגם לא הולך לכל פאקינג הופעה!!)

למעלה