שמעו, עלה לי רעיון ...והוא טוב..

שמעו, עלה לי רעיון ...והוא טוב..

למה שלא נעשה שירשור של להקות טובות.. כמובן שיותר אשמח לקבל ישראליות...., אבל תמליצו אחד לשני כל להקה שאתם אוהבים... בעיקרון, להליץ על להקה לפי דעתי זה מצווה, אז...עשו זאת ותזכו למצוות.. טוב, מאאתחילה!! ככה, הלהקה היא נימרוד ובודדים... תורידו: טושטוש, בורח, יקירתי ואמא... אם יצא לכם להוריד עוד שירים שלהם, תודיעו לי כי אני לא מצאתי עוד.. בעעאאסה!!!

אביב גפן

שירים מומלצים:השיר שלנו,צלקות,לילות לבנים,גן החטאים,שיר הסמרטוטים,המכתב,סוף העולם,מרד הדמעות,זיגוטה,שנינו שווים,שתיקה.

רותמיקה

New member
אל תורידו! תקנו!../images/Emo29.gif

את שלי אני כבר יתן מתישהו..(הרשימה..של הלהקות..)

היהודים

שירים מומלצים:פיוטה,ליפול,עכשיו את,גנבה,עידן האלוהים,הבלוז,הזמן שלך.

the king 25983

New member
עוד ארון אחד - שיר ענק../images/Emo70.gif ../images/Emo103.gif

מכל השירים לשדהם אני הכי אוהב אותו

רותמיקה

New member
ישראלי רק נכון../images/Emo35.gif../images/Emo29.gif

אממ אז ככה
(לא מדורג..) 1.היהודים 2.שייגעצ 3.נושאי המגבעת 4.פורטיס 5.מוניקה(כאילו דה!
) 6.ברי סחרוף 7.אביב גפן 8.יוני בלוך 9.המכשפות 10.קורין אלאל 11.קצת(
) מוש בן ארי 12.שוטי הנבואה 13.כוורת 14.משינה 15.נקמת הטרקטור 16.איפה הילד 17.חמי רודנר 18.מופע הארנבות של ד"ר קספר 19.התעויוט 20.פנקייק 21.היי פייב
22.דיקלה

רותמיקה

New member
יוני בלוך...../images/Emo29.gif

זמר ממש טוב ואם את רוצה לשמוע שירים שלו אז תכנסי לבמה חדשה ותכתבי "יוני בלו" או שפשוט תכנסי לפה: http://stage.co.il/Authors/YoniBloch

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אוו

הלהקה שאני הכי אוהבת- המכשפות אני ממליצה על המכשפות תכסות- אלבום מצויין וגם על עד העונג הבא.. איפה הילד, יש שתיי שירים מצויינים שלהם(בנוסף לכל השירים המצויינים האחרים)- הולך רגל והשמיים הם הגבול משינה- להקה מצויינת חוץ משלח לי מאלך שמעצבן בטרוף יש דיי הרבה טובים כמו בלדה לסוכן הכפול, מכונית, וכו' וכו'.. הממ.. לא מצליחה לחשוב על עוד כרגע

לרגע חשבתי שזה פורום אחר...:)

ישראלים טובים- איפה הילד!!! שולטים. ולכן גם חמי, שהוא מצוין אבל עדיף בהרכב של איפה, והבסיסט שלו ספי הכי מוכשר וחמוד שיש. יש כמובן את היהודיפ אבל חלק מהשירים ממש טובים, וחלק פשוט לא. מוניקה טובים מאוד.. ואל דה... שלומי שבן ושי נובלמן במספר קטן של השירים שלהם טובים. אריאל הורביץ אבל רק ברנה. שייגצ' במספר קטן של שירים טיפשים ומצחיקים לא בתור מסר או מילים. אורי אולאיל בתני לו ללכת שזה שיר מומלץ לכל אחד עם נטיה של ראפ-היפהופ. אני אוהבת מאוד את סבלימינל, שירים חזקים וטובים. אבל בואו נדבר על מי אני לא אוהבת- אביב גפן!, אני לא מבינה מה תופסים, מאחד שעושה פרובוקציות בשביל צומי, בעיקר שבתחלס אין לו מה להגיד חוץ מזה שיש דור מצוין וצבא זה לא טוב. הוא אפילו לא שירת (מאיזה סיבה שהיא). ובאמת אם כל כך החברה דפוקה עושים משהוא ולא מקטרים. (כמוני) זהו:)

למעלה