שמעו קטע

xenafan

New member
שמעו קטע

היום קראתי בכתבה שבערב "הלוואין" (כמו פורים של האמריקאיים) הלכו כתבים עם ילדים לבתים של מפורסמים באוקלנד והגיעו לבית של לוסי. כשהילדים צלצלו באינטרקום לא הייתה תשובה, אבל כשהם התחילו לעזוב הגיע זוג לשער- צלצל באינטרקום, אמר שתי מילים ונכנס. קצת בושה לא? אני מתכוונת, זו ממש מסורת של מאות שנים לפתוח דלתות לילדים מחופשים בערב הזה ולתת להם ממתקים ובתמורה הם לא יעשו תעלולים או מעשי קונדס לבית במילים אחרות: לתת ממתקים כדי שהילדים לא יזרקו ביצים ונייר טואלט על הבית עדי

tallywood

New member
אסור לשפוט

תראי נכון שזה מסורת וכל זה אבללללללל ממה שאני יודעת לוסי בלוס אנגלס אז איך בדיוק הזוג ההוא נכנס זה שאלה טובה אולי מדובר במשפחה או משהו. בכל אופן נגיד ולוסי לא פתחה אל תשכחי שמאות ילדודסים באים ומצלצלים באינטרקום שלה אולי לא היה לה מה לתת להם?:) סתם בכל אופן ממקור מוסמך לוסי לא בניו זילנד

shiri_b

New member
נכון

לפי מה שאני הבנתי לוסי באמת לא נמצאת בניו זילנד, וגם אנחנו יודעים שהיא אוהבת ילדים! היא עושה בשבילהם הרבה היה את העזרה לילדים באפריקה ועוד וגם במאחורי הקלעים של גורקאן שהם היו על הספינה וספינה לידם היה תינוק היא כזה נופפה ומאוד התרגשה (לא הכי קשור אבל סתם נזכרתי). אנחנו באמת לא יודעים את כל הפרטים אז אי אפשר להסיק מסקנות.

Cally1

New member
ןבכלל

למה להאמין כל מה שכתבו איי פעם בעיתונים? לדעתי זה פשוט בולשיט ובכלל אם לוסי לא שם

stephanie w:p

New member
לוסי בארצות הברית?

טוב לא ידעתי אבל היא עדיין גרה בניו זילנד נכון?

tallywood

New member
לוסי עדיין גרה בניו זילנד

אבל היא נמצאת בלוס אנגלס במשרד של בעלה כדי לדבר על תכניות שלה לגבי העתיד- כלומר לוסי חוזרת ובגדול אבל הרבה אני לא יכולה להרחיב כרגע כי אני מחכה לבחור שעובד במשרד עם רוב להעביר לי עוד מידע- ממה שהבנתי זה כנראה או קולנוע או תכנית טוקשואו בסגנון גיי לנו

למעלה