שמעו קטע

שמעו קטע

אתמול הייתי בהופעה של נדב ויקינסקי (לשעבר מסוסיתא) והוא עלה עם ההרכב שלו ומי ניגן על הבס? בחור שדומה שתי טיפות מים לגיטריסט מההופעה האחרונה של בטי. עכשיו מה??? אני זכרתי שקוראים לו איתמר ושהוא על גיטרה רגילה ולא בס ולבחור אתמול קראו דן...כמה מוזר! ועדיין, פתאום שוב חשתי געגוע לבטי, להופעות האינטימיות ול"תמונע". מה יהיה? נקווה לטוב חתימה טובה חברים יעל

ADVAM4

New member
../images/Emo7.gifאתמול הייתי בעזריאלי...

והייתה שם מישהי ממש דומה לבטי.. והסתכלתי עלייה.. והיא עליי.. ובאתי להגיד לה "בטי..." ואז שמעתי שמישהי קוראת לה "דנה..." אני מתחילה לדמיין את בטי?!

מזכיר לי פאדיחה שקרתה לי פעם

מועדון הבארבי, נדמה לי שז היה חמישי בערב, השנה 2001. הופעה למען בעלי חיים בגן חיות כל שהוא, לא זכור לי איז, אבל באתי בגלל החיות ובגלל בטי. פתאום אני קולטת ראש בלונדיני מתולתל ומוכר המחובר לגוף רזה וחתיכי, אני טופחת לבחורה קלות על הכתף והיא מסתובבת, אני מחייכת אליה והיא (למרבה התדהמה) לא מגיבה. היא שואלת בנימוס מי אני ואני אומרת שאני זו מהרדיו והיא עדין לא קולטת. בסוף מסתבר שקוראים לה מיטל ושבזמנו היא היתה הצמודה של חמי רודנר, פאדיחת על. אגב, אותה מיטל שחקה את הבלונדה בסרט חכמת הביגלה, ויש דמיון רב בין השתים.

ADVAM4

New member
נכון נכון!!!

היא גם מופיעה באיזה קליפ של חמי או ירמי.. משהו..:)

למעלה