שמעו שוס!!!!

shyanne

New member
שמעו שוס!!!!

ביקרתי את בת דודתי שגרה לה ברעננה אך לפתע פתאום הייתה צריכה היא לרוץ לאנשהו לאיזה מקרה חירום ואני נשארתי בודדה לבדי... כדי שלא אכנס לדיכאון עמוק היא שלחה אותי לבלות עם חברתה הטובה שהכרתי לא מזמן. אך חברתה הייתה צריכה לנסוע עם אביה לתל אביב למשרד שלו אז הצטרפתי אליה במחשבה שאין שום דבר יותר מעניין לעשות ברעננה. אנחנו מגיעות למשרד של אביה העו"ד... ונחשו את מי הוא מייצג? לא, נחשו שוב. נכון!!! את שוטי הנבואה!!! ונחשו שוב מי היה היום במשרד? נכון!!!!! אז אני וחברתה של בת דודתי ישבנו לנו עם שוטי הנבואה ובידרנו אותם בזמן שאביה חיפש דפים והיה אחלה!!! אנשים טובים בעולם! ועכשיו אני אסירת תודה לבת דודתי לנצח. יש לכולם ד"ש משוטי!

פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אחותיייייי אחד הטובים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפילו זה יותר טוב מהעוגת פרג והנס שאני אוכלת/שותה עכשיו!!!!!! כולם היו שם??????? יאלה תעבירי חוויות... סיפרת להם שאת מהפורום?? o_O + אז מה? אמא שלי רואת חשבון של אבי ביטר!!!! נה נה בננה!!!

shyanne

New member
כן היה מעולה!!! ברור

אמרתי להם שאני מהפורום והם התלהבו אמרו שזה אחלה פורום... כן כולם היו שם... לא היה הרבה זמן כי היה להם איזה פגישה אחרי זה אבל דיברנו קצת... אה ואמרתי להם על אח של סאלים! הם אמרו שאומרים להם את זה הרבה בזמן האחרון! :)) אז יש תקווה!

booly16

New member
יש לך קשר למשפחת שטיין במקרה?

אולי סתיו או אחת מהאחיות שלה? סתם כי גם אבא שלה הוא משהו באזור... והיא ידידה שלי מרעננה... וחוץ מזה אם היית ברעננה יכול לקפוץ להגיד שלום... :)

shyanne

New member
ואוו!!!!!!!!!!!!

כן זאת הייתה סתיו! אתם מכירים?! יו אני אוהבת כשזה קורה!!!! טוב רעננה בעצם... רוב הסיכויים שאתם מכירים :)... מגניב!!! היא כזאת חמוווודה!!! שכחתי שאתה גם משם :)... פעם הבאה!

הוא וגם התאומים

וגם נימי ודודים שלי
וסחטיין אחותי... שמחה שנהנת

למעלה